返回列表 回復 發帖

回復 #1574 kingjames 的帖子

全部  去晒 開工   冇人睬你       :onion05: :onion05:

我做提工啦              請茶    :onion14:  :onion14: :onion14:
原帖由 hihihuhu 於 2008-4-3 04:08 PM 發表
全部  去晒 開工   冇人睬你       :onion05: :onion05:

我做提工啦              請茶    :onion14:  :onion14: :onion14:
剩返你一個:019:   甘慘a     好彩有我
原帖由 jo7878 於 2008-4-3 05:43 AM 發表

成功贈送給 UniAbysmal 1 個 聖騎士劍!
成功贈送給 jo7878 1 個 聖騎士盔甲

回復 #1577 andrew123 的帖子

唔係我呀    :019:       係你幫主的朋友   呀            

他來自   無---- 界   咖  朋友                           :onion14: :onion14:
hihi ~everyone...:onion14:
:014: 有无人俾EXP既药水我啊????

我想快D转啊~我连一转都未达到
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-3 05:12 PM 發表
:014: 有无人俾EXP既药水我啊????

我想快D转啊~我连一转都未达到
EXP藥水 喵喵囡囡 69 送禮 2008-04-03 18:51:05
成功贈送給 喵喵囡囡 239 個 EXP藥水!
成功贈送給 喵喵囡囡 224 個 EXP藥水!
成功贈送給 喵喵囡囡 200 個 EXP藥水!

大家打怪打到傻左未丫
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     
原帖由 公子 於 2008-4-3 07:43 PM 發表

大家打怪打到傻左未丫
圍埋一枱la
沙漠綠洲 適合130級~170級

怪物名稱:戰神-天空
怪物級別:250
善 惡 值:8
怪物經驗:75000
怪 物 HP:0
最 大 HP:2250000
攻 擊 力:15952
防 御 力:13710

怪物屬性:金

經驗值 -15280534

您的寵物已經死亡!
點擊去復活

寵物名字:坏蛋靈獸族
寵物級別:13轉812級
寵物性別:雄
寵物屬性:木
忠誠度: 100 死忠
善惡值: 65535 (正義)
狀 態: 生存
迴避率:99%
掉寶率:434

寵物素質
力 量:2681
體 質:0
敏 捷:1201
智 慧:501
耐 力:0
悟 性:83
攻 擊:698644
防 御:4099
魔 攻:177862

没用分身术 被一击打死

回復 #1588 坏蛋小子 的帖子

只能說一句…

恭喜你丫…
我受了重傷  已不再對愛有渴望   握緊的手始終要放開 留得住的只有恍然     
原帖由 公子 於 2008-4-3 08:06 PM 發表
只能說一句…

恭喜你丫…
谢谢你