返回列表 回復 發帖
:onion10: :onion10: 多谢你地俾野我啊~~~~不过太高级,暂时未用到~~

点解会有人PK左我只宠物既???:onion03: 我唔要距再S啊~~
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-2 04:41 PM 發表

7轉/402級  

成功贈送給 laxuse 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 laxuse 1 個 雙倍攻擊卡!

不要一起使用
我也要啊。。。:onion03:
大帅哥。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-2 04:59 PM 發表
:onion10: :onion10: 多谢你地俾野我啊~~~~不过太高级,暂时未用到~~

点解会有人PK左我只宠物既???:onion03: 我唔要距再S啊~~
成功贈送給 喵喵囡囡 10 個 復活寶石!
原帖由 ddly 於 2008-4-2 05:10 PM 發表

我也要啊。。。:onion03:
成功贈送給 ddly 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 ddly 1 個 雙倍攻擊卡!
成功贈送給 喵喵囡囡 5 個 復活寶石!
法神之靴                 2        
英雄之靴                  10        
王者疾靴                 10        
法神披風                  2        
聖騎士盔甲                  2        
英雄護甲                 10        
王者聖甲                 10        
法神頭盔                 2        
英雄頭盔                 10        
王者頭盔                  10        
法神戒指                  2        
聖騎士項鏈                  2        
英雄之墜                  10        
王者之墜                  10        
聖騎士劍             2        
英雄之劍                  10        
王者之劍                  10        
法神權杖                 2        
anyone need to borrow  let me know la wo
原帖由 andrew123 於 2008-4-2 03:17 PM 發表

買佐la   寵物家族a嘛  5000股  可惜我無錢  如果吾係買多d:onion18:
sell all the stock n just buy family stock  2omorrow will up 1.6 $ ga   go buy alllllllll................

回復 #1514 坏蛋小子 的帖子

呵呵,多谢晒啰!:onion14:
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-2 04:41 PM 發表

7轉/402級  

成功贈送給 laxuse 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 laxuse 1 個 雙倍攻擊卡!

不要一起使用
死蛋蛋,我咧?!
hehe, 剛打到聖騎士劍2 !!!!hahahaha :onion05: :onion05:
仲擺埋係 二手市場 tim~~ hahahaha
原帖由 kisaray 於 2008-4-2 06:05 PM 發表

死蛋蛋,我咧?!
死蛋蛋

成功贈送給 kisaray 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 kisaray 1 個 雙倍攻擊卡!

回復 #1526 坏蛋小子 的帖子

算你啦
thank you JoJo
您有211篇帖子可以兌換經驗 兌換
您有9630分鐘在線時間可以兌換經驗 兌換

14轉0級时兌換不知会升多少級:014: :014: :014:
these few days didn't hit any good equipment...