返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
6 `. p7 t& k( S公仔箱論壇本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
* @: ~- U' n8 v但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
- N5 S: x; R8 ?% I% ~% W所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
/ U( w1 s; [* @tvb now,tvbnow,bttvb因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
8 b3 N% d" K  |9 F6 c3 i! J2 Q% q& z唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# @& C$ S3 j$ g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x$ h9 I- P* |! y; S
" e4 x  y& I; W8 s, ^' {; VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
公仔箱論壇) G; ~6 C+ V' L' X2 T2 U
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
. o3 Z; A& `" a* ?# J3 P
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...0 i: K( p" b6 @  O) v
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
  C( C: V8 U% a" G# yos.tvboxnow.com因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ _: e" ?* c! @  e9 Y8 \) O
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過, [6 H4 Z% R9 _7 Y" V8 {/ @
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
% G7 j+ L( Y  m; z0 ttvb now,tvbnow,bttvb搞到我都想試下
3 K) j) n, |3 \- u
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
/ j' R" B! h& P' R9 }# }1 S$ \7 I樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質公仔箱論壇! C( f7 H1 n1 z# g4 {
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
2 w% B6 P/ {" G+ u+ E& `banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
. [) Z+ S/ o7 X5 N4 Ffandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
3 K, N) `; i' S# Dtvb now,tvbnow,bttvb緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, C  u2 M. s% B3 w" N. }
搞到我都想試下公仔箱論壇2 @; a- U- g6 [2 u" P( D
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
6 m! W5 r+ f- j) x0 B; O) S- |os.tvboxnow.com蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
$ u1 q; r( k: r0 R3 X! S0 L/ J( F+ G6 otvb now,tvbnow,bttvblets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
7 z: f' Q# I$ E1 w9 ~1 ^因為我都有試過