返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..
# N3 x& b4 ^* O* U. \  X4 Z但係因為好大把頭髮...
9 C. R' l% C( H! R7 d  x公仔箱論壇而且夏天好熱..os.tvboxnow.com8 r( P- c( _; y9 U+ b- v
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 E% L3 P. c' Z' M7 L
剪o左15寸......8 q  X. C2 f0 Z- z; F
雖然唔係幾捨得公仔箱論壇2 [  [" I5 m6 c3 v  @& M
但係有d人話都幾得意
% y. [8 q$ a! s; _tvb now,tvbnow,bttvb所以都唔會後悔 =]/ P, }* z/ e+ F: U5 q$ {
比d意見..
& k  R. f! j( x- ]" Ktvb now,tvbnow,bttvb同埋呢..
1 K0 J4 q( |" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....; [2 {* @+ |7 D( D
tvb now,tvbnow,bttvb3 R$ L7 e: N# M: j0 u$ b( k

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
4 X5 M' f  [9 U2 j$ B3 Y% Ntvb now,tvbnow,bttvb我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 公仔箱論壇: q+ P" T/ q; a4 g
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
9 K$ |$ V) f) b1 a' I9 `
本來我想剪到咁tvb now,tvbnow,bttvb: R9 U+ e" B  @% w, @. t. b
但係驚o個個野剪得唔好...公仔箱論壇5 `9 H$ E0 ?- y
會好似個.....TB -.-
; G$ N" A6 c$ `公仔箱論壇所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..8 X9 Q  m/ E* V/ D* ?
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
& I6 }2 {5 z2 A2 j  2 年冇剪..
: F$ _2 o. X! ?- R: i公仔箱論壇我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
. v. g+ j: l2 }! c多謝 =]
+ ^) ?6 e0 m# x* i- i我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
2 T. o3 y- k1 P6 Q3 \, j! A/ H# P( h嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
: g( x0 a. y2 Z. ^8 B唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: tvb now,tvbnow,bttvb6 \* d, P& |" }: ], `* X4 d6 H3 Q
嗨..阿爺,你都系度啊
% U) f" J" g) pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝公仔箱論壇- a. Y. V. y( |8 Z6 J: ^& ^. _4 [0 l
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb3 e4 v. L- _9 w* u, L* V  m1 w; S* O
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
公仔箱論壇! y1 f* E4 e# D$ K
唔...
; t5 v2 ?; U/ g& H* jos.tvboxnow.com多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.公仔箱論壇0 W/ Q& }, ^+ C- {% j
應該都幾好睇唔錯喔.
: j4 C! n$ E; m  H( H6 \下一次試試看.