返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
9 L1 a; j+ t5 O& mos.tvboxnow.com e+諗起都覺得自己果時好傻呀!
/ X: |8 z4 W+ b, K但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表os.tvboxnow.com4 H; @4 ~8 B% y6 p% Z3 C3 [
咁你幾時呀?
: x& x5 E+ Y1 `: r% zos.tvboxnow.com我17
0 N* @0 f" w6 N( ?9 ]9 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我13歲啊..7 F" s) f4 R9 |" g3 s: a+ }7 \# [
$ Y$ z; Y+ C* \$ Y9 y7 l; s( l4 o
我今年先得個14歲..
1 e- f3 o/ g% D1 O  `2 K3 q7 E
! h. @3 i9 n) ^  L5 h4 ]os.tvboxnow.com初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表tvb now,tvbnow,bttvb! h$ y* V6 C$ a$ G9 j" b
3個月大
! }& w9 y; _. b0 a  X7 |公仔箱論壇咁勁嫁.佛兄..=D>
7 M+ Y. p& L! N% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 E/ b3 x3 L" @1 b. D
三個月大又點初戀啦?
" Q0 b; S: h% J9 ~tvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com8 a0 A8 O1 S! {" w! m% I
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
5 u5 M# C8 l  r; t' ~tvb now,tvbnow,bttvb3個月大
, G. v' j. z7 b. ]9 E6 q7 `4 \tvb now,tvbnow,bttvb3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..公仔箱論壇% ]% o7 V; J; D* @4 B' m: U0 E
我既初戀情人就係我現在老公
3 h  ~' y9 R  i9 Y# |8 V: c) |; bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 O( L' @, r% {7 m
20歲..公仔箱論壇1 W! I' r4 ^* K, D0 p
我既初戀情人就係我現在老公# f3 _8 `8 |# j7 q3 F
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
os.tvboxnow.com1 g/ B" ]+ [& S: D/ }" T4 }
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表os.tvboxnow.com1 l: a7 v+ I+ Q5 ~, `
3個月大
; {: F; }8 k0 f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- g" o( c3 n4 j" ]6 n
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
# A: \8 K+ O( C, j+ h6 Q未戀 XD
" i( y, z) O4 v: g5 BX2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表os.tvboxnow.com( f' u) Z5 n8 E/ ^4 ~9 L

& T5 p" q! X, o! NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我13歲啊..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# f, x0 k/ n! G/ Z5 ^! X0 O

. j* A1 F" z6 W; U8 S) I% w$ B+ L我今年先得個14歲..: w  R( u& t% v2 T4 z
1 L" g3 z2 Q  O3 d
初戀仲要得個1個月..唉.
  x7 u+ g) R+ l& x  P& eos.tvboxnow.com經已多過我.....( q9 K1 X' K: v" v2 O' \. m
我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me