返回列表 回復 發帖
今時今日既財多多,竟然咁都出得手
% f6 g. \: J; Z- l6 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係度咁耐,都未試過收咁少錢嫁,你唔醜我都醜呀 tvb now,tvbnow,bttvb  S, a! a1 ^+ y! u  I
貓姐姐話齋,見鍋打鍋先得,仲話改簽名 ...
' S5 a- o" R/ H" i6 Q0 b- qeqwai 發表於 2012-8-4 06:07 PM
eq妹呢招洗得財多多都怕左你
真匿名
eq妹幾時變得咁巴辣架?
2 ?% {/ J  ?& J7 f2 vtvb now,tvbnow,bttvb又唔係話咩錢,以前話俾5000妳買電腦嘛,唔啱咩?公仔箱論壇- z# L( m& B! H# [( H6 j. o/ [
咁妳想要幾多吖?開個價嚟喇!0 O/ c8 H  l' b8 x: F
mr2907 發表於 2012-8-6 03:23 AM
$ |, |3 J( P6 @. X6 b/ v) ?1 c$ utvb now,tvbnow,bttvb買電腦錢?你估HK$5000呀?TVB錢黎炸,5000萬就差唔多 tvb now,tvbnow,bttvb: _: m5 o3 G& l8 T; K6 u+ m
不過財多多你俾得起,我都唔好意思收既,咁多 tvb now,tvbnow,bttvb6 E  z: Y; @; T7 y3 V8 m
就1千幾百啦,萬喎
: e6 E& {" V( d" b( d" N* R. x唔係個簽名就等到你同C兄下年生日先改
eq妹呢招洗得財多多都怕左你TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- E( i1 P) M8 e2 a0 @
chowold2 發表於 2012-8-6 03:39 AM
周哥哥你話啦,財多多TVB$5000都俾得出,唔做番d野點得嫁
, R, S  M& D  A- ^4 E7 Q買電腦錢?你估HK$5000呀?TVB錢黎炸,5000萬就差唔多 os.tvboxnow.com4 U$ l& W1 Z, i5 p
不過財多多你俾得起,我都唔好意思收既,咁多 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( T# t  a7 m: q) B4 V& |
就1千幾百啦,萬喎
  w/ M- a& d- _- L唔係個簽名就等到你同C兄下年生日先改 ...
% X, Y; H# x/ a( U1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。eqwai 發表於 2012-8-7 07:02 PM
算妳啦eq妹,5000萬你等下下下年都得喇!
7 H) M) O0 G3 T/ Y; \! H  {7 A0 o早排派咗過千萬俾妳,e+俾多500啦!快啲改簽名呀,唔係我會投訴妳架,真麻煩! 公仔箱論壇4 w. Q0 [3 A5 U: Z, h; `
os.tvboxnow.com6 G5 S1 {: g( @4 s( C% u
eqwai14 秒前TVB 5000000 元積分轉出
算妳啦eq妹,5000萬你等下下下年都得喇!
- G: V% j5 ?4 R$ mos.tvboxnow.com早排派咗過千萬俾妳,e+俾多500啦!快啲改簽名呀,唔係我會投訴妳架,真麻煩! 2 p1 t1 b- e! f, u# [( Z

2 C7 T$ n( e4 U6 ~0 e: ?1 [公仔箱論壇eqwai14 秒前TVB 5000000 元積分轉出  ...  A+ {5 [5 Q; \. [1 F
mr2907 發表於 2012-8-9 03:53 AM
差d唔記得多謝財多多添 公仔箱論壇- E  ~, t7 i4 W7 v! Q2 H6 L
多謝多謝多多謝財多多 我要食飯喇,聽日先改簽名啦