返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
% T# C  D# m, }8 m: U公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Y+ @: Z2 f+ p  l
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
0 E- k& J2 Z$ m: e5 E& {1 Y: pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
2 k! i' |5 \& O- o1 |- S; v公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ?; i) C2 Y, r0 R& T, d" s
不過htc邊部好?
公仔箱論壇$ Z( ]/ V2 L& ~# C
我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb. e: n- i3 x" }; q  ?
不過htc邊部好?
8 a; ^1 i1 ]+ m' K, Nsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
0 u2 q- P+ h  J  m7 z係呀
0 C: q  F: T3 htvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
! F% h8 C* g( U; j5 n, B咁htc既話邊部好呀?@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  J1 J# M, k5 q# ]5 a% Z# H1 s0 e
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
3 I; y8 c- c: k3 U! t$ j+ I
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
- C- V1 D+ J5 o& m! ?4 `+ G
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇# K  d* ]1 v; q8 X
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
) U9 a7 }* Q6 v1 ~3 j2 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
" x) R1 N. H6 C/ o6 E不過香港都有蝴蝶咩???
( L" g: W9 S9 z. E, j4 F) Z& a% C我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
% \3 e4 F; E: q. L+ ^; O# Oos.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???
+ Z: p% K. p! [; {2 o4 i$ D1 C公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
os.tvboxnow.com. r1 `* c$ B( q0 D% |. _
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
+ @! N: Q  [" Y/ h7 y6 ^$ B% ?3 {係呀
, E3 O; Y; l- n$ Q& o& ?, ktvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱公仔箱論壇0 [; }) B& V/ C- }; I" Q
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
- g% A0 H1 p! S* S個個都話one@@
5 p# a1 m* V" F8 ^. D0 G/ eos.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
公仔箱論壇/ g, q  y. D6 ~/ V
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇$ e0 k/ K1 `$ J! ~& a7 q- R
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ _) E3 W& T' e% B+ c' Q" G
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
1 |0 z/ X8 y! i. u' C0 x# j
個個都話one@@
9 W. d4 @% P5 P* w公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
3 U( c0 G7 k7 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
6 j/ t' M: {5 M' |7 j$ r# o* ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇6 ^! b1 [: F* S& i
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
$ `. Y/ M5 Z6 Zos.tvboxnow.com特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* X& F0 h* c% Q& b! G
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb2 a# M2 U& u3 [7 y) |
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多7 G' h5 O7 k+ \
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 H0 R# _2 |; t' s* w: u  @
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
! q0 ?# ?) s+ S5 i( N0 W例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag