返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb/ c0 v: A' ?8 r" g# i5 R
os.tvboxnow.com0 D& }0 _' x; L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" `* I9 T# u/ O) S/ f3 L
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
! n3 A2 D" b; T. d$ Lbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
os.tvboxnow.com; P6 I; s; V" U
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
" L9 K( E1 D' ~4 W公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
6 H* s1 f" k7 C" }; bos.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
os.tvboxnow.com" d) F! M- `% C' T" v
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?公仔箱論壇) v- V3 h  I( t. F" h1 C
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
! |) k/ Q( `) V0 G5 M好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
# T. N9 d$ E+ l7 ~" |5 q3 ~
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
* w$ y% y! d! u, Z( NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
( L' w- E4 N  m/ e2 w( ios.tvboxnow.comTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
os.tvboxnow.com3 L' v$ d, [3 O% H- c6 T7 e" N5 W9 q
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機tvb now,tvbnow,bttvb! Q* X0 c& b0 x+ P: @6 U
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
5 q1 `- W$ q3 J8 W
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
, V* C# N9 ], mtvb now,tvbnow,bttvb下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
. [/ _5 z  y& E; ?3 @os.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
os.tvboxnow.com0 E" K( o7 k3 p7 M: |
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
os.tvboxnow.com* i$ \- p! n  m5 }
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁公仔箱論壇0 f) V+ S7 g. G# |
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
公仔箱論壇$ B! h& j) X& A* W
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
$ T4 Q6 {+ V& m2 S9 Y0 P+ ^唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
/ i/ {  ]9 A) {( ~. O) l8 vtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
* L, t5 G9 g: B* Z9 E係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
* X) N0 E2 c8 i: v7 }公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb3 Y; ?- N, P$ c$ J  K  |& C" K
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
6 `- y5 _5 \9 l: q( J4 @os.tvboxnow.com我個陣冇特別格價個d呀
! x' z& X! [1 t: k7 `7 v5 {, p公仔箱論壇但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
4 d/ p. V+ L' z2 {. L$ _公仔箱論壇我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ f+ k6 a2 @% b" D% Q3 ^. y+ O! B
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇& q0 V& {$ q% `: \
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
os.tvboxnow.com0 F: z/ |& P  Y! Z/ q  P
我個陣冇特別格價個d呀os.tvboxnow.com: Y3 ~1 b% b% B- Z4 Q
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
* T5 c# J5 q, a1 C' E; @5 G公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
# ?" Y: G' I' e/ Z" |tvb now,tvbnow,bttvb咁都唔錯啵, 多謝師兄報料