返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正os.tvboxnow.com& b! g: b1 k* l6 A8 P
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
公仔箱論壇3 _* N" S7 n1 V% y
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
9 k$ |! k% @* O! f; q$ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
; _3 \$ ]# }  H( j# t米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
; H2 \5 g  l7 |: k  K
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
) K5 S  J; w* M+ Ktvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
" A! L2 [9 Z6 }) k+ jmaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
( O5 s# C! G, b" m2 o* R8 W. Jtvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??
( q# V) D4 e$ s# x( J. ^, ?0 z公仔箱論壇我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
7 x+ A5 b& E1 \os.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??
" f' U2 w& S# d' q5 v我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
, B% X8 R$ R/ p: ?7 G8 K; ~3 m& @tvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 g: W4 T2 m- v4 S
係, 用一陣就會熱tvb now,tvbnow,bttvb5 }. [* B7 ^; k: L4 a7 S( |
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
# e6 o2 U% d$ S3 S% E/ ~沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
3 D* ^8 C. ?, Q0 r" t9 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??
* c' D% P7 j" B1 T5 _6 a- L; fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??
7 E1 @" T% P" Y% eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
* ?& _# I. w3 w3 x5 w4 T6 {
可以將one當做遙控
& x( R4 ?$ J9 r. h4 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
1 n. D( q: J+ @* s  }4 ~魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
  a6 T% n. G2 ~$ u; |; o1 R9 H# _
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
os.tvboxnow.com7 N# H0 ^0 h! X4 o5 R1 `
可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v& L3 y6 j3 s5 M/ ^8 _
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
) q  o/ F+ L2 I& v  F" N% G沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
' ~$ Y! A9 ~& B咁犀利
' c+ k5 q& E5 v4 b) ?8 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今晚都出去試下部機先
' k2 j" k0 E% ?; L' Z
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
! o9 W6 j& g0 |# t# {/ kos.tvboxnow.com魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( L; V5 _) \& U0 O
wow,你幫我打左支強心針, t0 E5 C8 D5 S! m" e
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
- a. u2 R+ e$ W) y公仔箱論壇wow,你幫我打左支強心針
! B, J( U* z+ F2 O, |3 O- d公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ~( x6 ]) K, `6 \
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
1 C9 p, ]: L& |2 M4 D( j9 Rtvb now,tvbnow,bttvb我覺得d電都ok襟
4 H" H# B+ P% ]6 U你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J# W# {1 W( c
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm