返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
$ s4 r% f/ X$ p樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
- _" b1 l7 M$ k2 s/ N& L+ j' E
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
% N$ b; ~: R4 `( b% g! B3 aos.tvboxnow.com呢部好唔好用?未用過htc機
% S# U* P- G9 _! e4 v0 g" K) n你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
, k1 Q& Q/ g( \' k
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
% W/ f3 N4 L1 ?% R/ ~同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1公仔箱論壇! o  e& R7 X' J4 w" V; w* e
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499$ I1 P/ s4 B1 m% d1 ?. _
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
) w* w6 o/ w" ?* N唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
9 l# ~+ N0 h9 A$ h公仔箱論壇我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
8 y4 }* \% A! E. T' H( RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 A$ Z( _1 M: D- v
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
' u! \1 S" I! t* Q! O% ntvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛os.tvboxnow.com! o' f0 a; i, U% L
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
& d# L& {3 D2 ?公仔箱論壇係呀, 我覺得白色幾好3 [8 i) E  n9 \8 \
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
' T! X7 h0 [$ B; o# N  P0 v0 t2 L樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
公仔箱論壇) W. j& c! d% |) x, V% p
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
9 I% q& [/ g; I' F5 d% y! \7 x& vhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
' v8 k% F2 s' P/ P8 Zos.tvboxnow.com呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁+ B# H$ `! j7 J5 e8 g1 E
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
# B; w) P! b3 e4 @& ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
+ {7 \2 v8 E8 ]* V8 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
tvb now,tvbnow,bttvb  h6 j( K: Z6 W+ G9 m
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
+ Z! m0 i& A4 c5 _: ~1 K, d' I公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
2 u. @: [) B. iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU