返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1os.tvboxnow.com! w, o2 k' `+ T) I
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1. ]2 s% F$ V! i$ ?- y/ v' F
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G7 l' I; w9 \, g7 |# U0 ?1 Z3 @( d( o
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
os.tvboxnow.com$ I& e! D& n% Y& g- I8 }9 P, p" H
下, 咁搵笨
$ r, b7 l' T" N  Kos.tvboxnow.com不過佢3g同4g係咪同時出先?
. k4 O# H# T) U$ P% T' }1 `5 G# G- T
下, 咁搵笨tvb now,tvbnow,bttvb+ }2 }7 u# l$ _" d
不過佢3g同4g係咪同時出先?tvb now,tvbnow,bttvb0 X1 Z  T* D6 @$ l' M6 B5 N
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
os.tvboxnow.com* |# M( I$ S8 Y7 w7 G
唔係呀, 4G版聽講會再遲D
" x# {8 R2 n1 T+ Tos.tvboxnow.com不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+8 B: r9 C5 O4 }" V
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
4 O8 |  K0 V6 A) ?: |; L# qos.tvboxnow.com依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
2 C& _3 `) z" kos.tvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.  h( I+ l/ A) s- e( I
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
0 l4 t& A. [# Y7 r+ X
下..乜咁樣架) N# }' f1 R! Q% M/ [: X9 S
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...os.tvboxnow.com, K6 T( Y- E# E7 {+ Y8 T0 J1 s* B, m& Z
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
, y' `. r& h$ Z# P6 L3 Los.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
os.tvboxnow.com) l' v. A1 ]/ s: F
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
7 i3 l- o$ N( P7 S( ^. wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N( v4 ]8 ?/ z
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 m- u" s$ B9 o: D- J
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
6 p' v# ~# k8 q: hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
, t; E8 j" i0 w; _% i& Iagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
+ s) \& j+ b' m8 Ktvb now,tvbnow,bttvbagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
! o9 `/ j: N+ l, e; M! Ebombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
$ T% \+ \6 q( h7 i5 M- r" `7 T# t
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題tvb now,tvbnow,bttvb0 r6 A- \4 G0 J  m
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
1 O, A' o3 |. t4 x+ b2 z( @( Pagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
, {& Q) b& v5 C+ J% x7 S6 P. N' t2 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
# E4 @' K0 U9 y9 ?* G. ltvb now,tvbnow,bttvb係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 V/ B+ v5 i  ?: Y4 C
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁