返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@: w) E1 Z/ a. [" A
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
; C% H" L) `5 E" q9 `os.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
; g2 E8 m8 I8 y# u
黑色真係好型@@os.tvboxnow.com* p$ g7 M5 |/ R& L% u; f
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
  R0 {, }% I; v: }; xos.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
! C$ o- P! ?. X( o" F( C; q公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o- h- p4 ]! F: F7 W2 K6 v
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正0 n0 U+ p  ~& `
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨" }2 D8 \; I' A3 d) ^5 n/ E+ p/ E
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
4 o- P6 U3 P, z& M4 J, B: {, p4 r公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
. b' I, V1 w4 C魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
! y7 Z+ ~+ \0 d. `  Q; Y4 q& ^8 ]% `os.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
! E: M1 q# E8 Pos.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
. o; q. ]" T! K- los.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
% Y- n7 K; j% K: y( k* m9 O公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
' j# |  h" h( |( s( `& \8 zos.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
os.tvboxnow.com  R: r3 _( o, ^# g3 L! h2 x, D# x
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
3 b  F3 _6 t! P+ @同埋我覺得one影相靚d
os.tvboxnow.com( r1 t6 S& g- ?/ v! a( j
我就鍾意one多d(所以訂左one)- o6 b; f" Q0 a  T0 j" F
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價/ j$ j; t9 ?6 q
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
8 p9 t! T  ~( |  {公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
7 a; r2 o5 y; V; l6 ]6 _agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵os.tvboxnow.com- @2 J2 v! t. q. f$ f1 B
同埋我覺得one影相靚d
! S3 l; \% B  G4 a  M0 e你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇! I3 ~' P# }/ e+ i' A7 S8 A$ y
如果講像素既話唔係S4高D咩
8 y5 n! C$ b# o) h7 M. \
但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb7 _9 w1 B) ~5 \% H
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
8 ~& I" _9 r- M" b* BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
6 I- r/ k3 B$ o# ~( E$ }2 `os.tvboxnow.com同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇# W1 i+ e" P  a
如果講像素既話唔係S4高D咩$ _' z1 Y: B# H, {1 `' N
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
公仔箱論壇# N$ a" \! h" V: G) ?- k  p8 v( {
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊9 B8 \. b/ G' Z7 j
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
! M/ R1 u# F, X! `( C) ^佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電& Z  M# O7 s$ n6 _
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁os.tvboxnow.com- O7 d0 I/ ]! U
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇8 K; Q$ g  s* z3 r+ ]( d8 Z
如果係咁咁真係唔洗考慮....