返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
, ^: K& Q/ i  T9 E- Ltvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
* I2 Q: B5 \1 c& u! V& |
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇8 d3 ]. x: y6 |4 M) {( y' P
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
os.tvboxnow.com# L9 d4 R4 G5 j% _
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
2 e# n4 S8 c. s  ytvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
5 M+ e. ]$ _4 i$ ?4 _/ D
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
  E" s0 q: h/ P# t( _不過htc邊部好?tvb now,tvbnow,bttvb: G9 H( F( t# N. I2 @1 u. y
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
: D1 u6 `5 }4 F) ]" u+ w- b
係呀
! S" S/ _* x* B( ]4 b5 D- w依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
: s5 `) F* }# Z; @$ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
0 z5 k3 {3 N8 e# k, Osweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
os.tvboxnow.com# E) ^( b# ~6 P2 z
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: _# m. s7 T9 \3 t1 D0 I
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。1 C+ s' m) h* z  J* o
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 |2 ^  {2 y2 L4 Q2 D
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
* ~  J& U8 o4 otvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
" @, G' @/ D0 h( y" Ktvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇+ R- ]6 j7 Q" y9 T# R/ L( N% T
不過香港都有蝴蝶咩???os.tvboxnow.com" T: [! S5 T$ Z6 c5 L
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
7 k# K, ]; ]: O7 k# \7 b( zos.tvboxnow.com有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
. r6 y+ v- z/ K- R6 Y' zos.tvboxnow.com係呀
. @' {$ X  {3 r0 x. }公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
7 x7 B0 ?( `, i' M( OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
) E) k! k& f% d3 H  n
個個都話one@@
% j& J7 ?& E& N& Dtvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
2 l9 O# I2 A1 z+ E- z# |- i  hos.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
! o0 W$ l% V) F# |( e+ q; y$ S+ ?$ Ckennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
! I9 ?7 Z, q2 G6 qtvb now,tvbnow,bttvb蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
1 F7 Q; ~5 c0 B
個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb. |4 O: [& g' F1 {4 ?
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% }4 j3 r  |1 _; U& q
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
& J* u4 B' i: x% w
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題os.tvboxnow.com+ ?& @4 `# p' H% l* i
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機os.tvboxnow.com. b/ m- Y( B/ R* W
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
公仔箱論壇0 e$ T- V0 l3 q
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb0 |9 Z) d7 u1 `' z5 S0 G3 {6 A
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多1 y$ h  ]6 a; E" C, P0 [
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
6 A/ C2 V. J: I" A& J. mtvb now,tvbnow,bttvbyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題tvb now,tvbnow,bttvb$ P- W7 V/ A+ i! a
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag