返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正公仔箱論壇$ ^" w5 c; u7 A* z) J+ e
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ c4 j1 E- F  a. m. Y
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
os.tvboxnow.com3 O0 A( w; Q) S7 K( w) C
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?os.tvboxnow.com* s- x- M: p) t
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- t, L9 t1 x: d5 U6 ]4 P* ~' |
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
- _% H2 N" w& q2 wtvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱/ {  ?+ r, |: Y0 L+ _# C
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
1 ]) j; w4 `( V# t, Wtvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??
& f1 Q( T5 {3 Z7 X我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
. _* B- k% b6 i/ z+ _4 h8 b6 i8 U5 fos.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??
. T% h+ i, h7 I6 R! @公仔箱論壇我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分3 y$ o* g9 w7 p0 n- P
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
- Q# I) M6 w8 N. @( F係, 用一陣就會熱公仔箱論壇5 P7 i0 P+ ]+ s; x; w5 B
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
. E) {# Q4 A8 A) U; {: j! Atvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
os.tvboxnow.com" z/ |1 x1 _( \# o
SENSE TV係咩黎架??
0 L+ @" x! \( U' _7 ~SENSE TV係咩黎架??公仔箱論壇3 c7 w" L8 y7 C8 j9 H
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
8 b9 }7 Z( a  _! a, }; s可以將one當做遙控
' k3 ^; b9 K/ u: J0 {; U7 ^) Atvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 b+ b1 v1 p7 i2 `/ E# ?8 R
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
) ]/ E7 y" [$ Y, kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
, j" m9 G$ g+ e" C2 ?3 _; a- STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以將one當做遙控
' Z2 Z/ J7 s3 ~3 e" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
5 M  o8 r2 K8 \: n* w( yos.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
2 \  k9 n& n; p. t5 Z0 g7 X+ x
咁犀利- o1 h5 w% C5 u9 r& E4 D
我今晚都出去試下部機先
tvb now,tvbnow,bttvb# O# Y" y. }4 z4 \7 V" B; H
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架' j4 }: m9 s9 a* h( W
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
公仔箱論壇, ?. K$ L; X) k5 ]! o9 Z
wow,你幫我打左支強心針" c! W* ]6 e3 a+ G7 Y
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
2 q' q/ S9 L, i/ zos.tvboxnow.comwow,你幫我打左支強心針8 @* R5 X$ s7 O  f' d0 k+ d
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?tvb now,tvbnow,bttvb, r* h3 A7 G1 j" B' m
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
, y# D  u+ D- [! E; kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得d電都ok襟tvb now,tvbnow,bttvb# Z/ V5 _# {9 _$ E7 m0 T, \
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文tvb now,tvbnow,bttvb( _: C/ }1 x: x( s3 t! @7 V5 c: v
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm