返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1os.tvboxnow.com# i7 E7 G6 x: o! f' V
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1% [% J: [) @! S: B; q! t
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G公仔箱論壇1 C  l  R* w; G5 n
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
公仔箱論壇7 M) J0 H$ E- s$ m
下, 咁搵笨
, M' P% E+ Y1 E  c1 \" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過佢3g同4g係咪同時出先?
tvb now,tvbnow,bttvb; r* L& X; Y+ Z4 z
下, 咁搵笨
4 y- m2 o! c- m+ K5 N( Y2 utvb now,tvbnow,bttvb不過佢3g同4g係咪同時出先?tvb now,tvbnow,bttvb( {- A* S* i! k. @+ ~
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
) c, t" A! y  G8 Z1 J  W
唔係呀, 4G版聽講會再遲D6 Y+ z" q( l- c: z$ ]
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
  p7 Q0 e6 I. ~% a9 E% u/ Ytvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
! F2 M' o0 X5 Q) Q5 R6 z依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
1 H+ b  s; P, T/ \4 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.公仔箱論壇: t  L  T4 ]4 i' n* T: Y! r
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
/ ], G% x2 k- S+ Bos.tvboxnow.com下..乜咁樣架公仔箱論壇; i6 o2 t9 B# f& |  y
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...# u- M) A  F! p
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
8 z$ K& G5 l" W  ~$ x& Z9 V0 _os.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
3 G0 n6 m) [1 H7 a+ ntvb now,tvbnow,bttvb呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
# T" S$ s# I  h2 D. k- p公仔箱論壇呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢' M. }# M2 E2 w  L1 d# |
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
9 X. }9 \& d4 s& C& h4 C* x: S我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚dos.tvboxnow.com; B; H/ A# s% {3 ?, |
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
0 e; `5 ^4 S+ E! Kagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 os.tvboxnow.com: J( W' N% |/ B1 Q3 a. z$ t, Z6 V
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重tvb now,tvbnow,bttvb1 a: P3 h( x% k
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
, {0 P; W% A: Q! h$ m. T& |公仔箱論壇係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
& V; W: Q* I3 b3 {' hos.tvboxnow.combtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
; c% ]8 {& P5 R/ p- sos.tvboxnow.comagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重8 W9 ~" d" b0 S+ i+ R+ W' R
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' e& s) i" f- [" P$ w7 r% E) X
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯% E8 g) I# z$ b; i7 B
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁