返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@tvb now,tvbnow,bttvb1 k! ^% O3 t8 l9 B* F" x: b
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
2 e2 E1 z+ P- q+ |樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ a! ~- g6 r3 ~+ o5 \
黑色真係好型@@( g7 p3 K/ h4 D) O" k- f5 y
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
7 l2 |0 B- m0 s/ k' v# gtvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
* W, |/ V& A( C: @5 w9 ?tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
' X' G& A/ |  Wos.tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb+ L; L& R& x# W# ^! x% L
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 K9 ^% K6 ~- }
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
, B9 `* v6 M" a  w; Q公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...3 V' g+ Z' O1 R) z  ?, t
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
os.tvboxnow.com: F0 B: G4 v0 n3 ~6 s" f
我就鍾意one多d(所以訂左one)
; C6 B% a9 ]; a' rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
os.tvboxnow.com$ z# s8 Q! t; a! q; Q# N
. v2 Y+ a. Q! m( S# |- aos.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
" X% H. N+ b* |. L樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇8 n" Q) X* {6 P4 G2 M
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
- a) ~) S: k9 z9 e, A, V8 E. ftvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 `# R8 u/ i: w( }3 K: k+ k/ {
  Y6 d9 W* Q0 y: d: Uos.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價os.tvboxnow.com! j! `+ Y6 b2 h' z- ]
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇$ P* ^5 g3 U. o* S% k: {
但S4好似都多左好多新功能..?
$ n* h* W8 p$ d' e) w. ~agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵os.tvboxnow.com  @# ?4 d  _& ?, E
同埋我覺得one影相靚d* X5 T7 ]1 w4 M4 w. y
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
os.tvboxnow.com9 ?( b; e' `" r
如果講像素既話唔係S4高D咩
+ Q0 ?" P) M2 \但S4好似都多左好多新功能..?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Q; O: u& Z4 K. l, ?- G
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
8 U7 w0 Q9 E1 Itvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# F& j0 g$ X0 m1 U5 a) _
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
6 Z6 p# N5 |8 h/ c
如果講像素既話唔係S4高D咩
, J9 O0 Y  ]) S$ b3 l7 D4 D魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
9 t3 C0 l, z" _4 B) s4 F
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 M( f3 W! [, a& G& ^
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
& M, X$ h, ~; u5 x% L# U+ R: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n( z* ?9 m9 W6 H1 V) o5 R8 s& [
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁os.tvboxnow.com- c4 P5 x7 F  Y
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇+ c8 h# e, e4 H9 C, a2 i
如果係咁咁真係唔洗考慮....