返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-8-25 11:56 PM 發表

响我脑里面,你已经放左我两次飞机,再黎第三次,你话你会点??------------------》
前兩次我都未答應架.. 而且我講緊岩食完海鮮果位啊...
  好鬼眼訓.. bye bye 咁多位..
  今日差d 胃痛死..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 09:08 PM 發表

因为没吃chicken rice shop啊
係wow....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 09:12 PM 發表

你为咗yam yam日日吃chicken 啊.....
係因為今日下午冇食雞所以胃痛...

其實係因為我對 nescafe 敏感... 下午飲了一杯就出事了...
原帖由 h2o 於 2008-8-26 09:15 PM 發表

唔好玩我啦
好野來架.. 阿水..
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 09:18 PM 發表

老人家,下次别喝啦!什么咖啡都不要喝啦!免得后果不堪设想啊!
多謝關心...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 09:18 PM 發表

你做乜饮nescafe 啊..下次叫茶就好啦...

你lunch time饮nescafe咋... 没吃野...
下午見悶悶地就在office 飲了一杯.. 有食野架...
原帖由 h2o 於 2008-8-26 09:20 PM 發表

好野??? 咁你要啦
年紀大.. 用唔著...
原帖由 edwin10 於 2008-8-26 09:21 PM 發表
讲好先,这张相片是用相机拍的,arrrr....不是不是。。。是已经洗好出来的,然后我再用相机(digital camera,last time do no hv digital camera de)拍的。。。所以有点怪怪

...
帥 o...
不過人地話小時了了, 大未必佳... 呵呵...
post 張 20 年後來證實下..
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 09:23 PM 發表

因为你不是我,我已习惯一天最少和三杯的了
你已經中毒太深... 罪過罪過...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 09:26 PM 發表

做乜甘闷啊...捻起D乜啊...
已經在公司打了兩日蒼蠅...
原帖由 h2o 於 2008-8-26 09:25 PM 發表

waa細細個咁可愛.....可是大個做左人妖
都有機... 仲可以打埋排球...
原帖由 h2o 於 2008-8-26 09:29 PM 發表

是嗎?
要保重身體啦 唔好成日出去wet
唔賭唔知有運來.. 唔嫖唔知身體好..
原帖由 rrliew 於 2008-8-26 09:31 PM 發表

啊水加灌水王
絕配... 生個水怪來拿 9 面金牌...