返回列表 回復 發帖
Time for me to cook dinner for myself tonight,...........
talk to you guys soon.
kinglong 發表於 2009-7-12 09:12 AM
hi kinlong, nice to meet you here
早晨走粒仔
食咗早餐未呀
Fian. 發表於 2009-7-12 10:24 AM
食左個米粉咋....
尋晚買咗舊鹿兒島 T-bone 好好味
好有咬口好彈牙
又有牛味
正正正
舊紐西蘭羊扮都好有羊味
正正正
鵝肝更加正到冇得頂  ...
Fian. 發表於 2009-7-12 10:33 AM
聽見都想食....
出去接JOB 影PRODUCT喇....BYE
GD MORNING MISS AND CLASS
'hi miss and all ....sigh
第一次咁早放工返屋企,帶左個客返自己個竇+天台影雜誌,有排都冇得食飯住

而家間屋亂野......
第一次咁早放工返屋企,帶左個客返自己個竇+天台影雜誌,有排都冇得食飯住

而家間屋亂野......
四眼走粒仔 發表於 2009-7-13 08:14 PM
PK....而家潑緊油,我個廳已經5顏6色.....

呢兩個WEEK我有排搞....
咁好色....個客囡嚟架 699704
主任 發表於 2009-7-13 10:30 PM
如果係我又冇所謂

唉....而家我仲影緊....睇見間屋同天台成個亂葬剛咁.....想死
Sh sh sh sh sh  陣間又比人話我打尖喇 699702
主任 發表於 2009-7-13 10:28 PM
你賄賂我啦....
我一定幫主任既
幫我霸定位打尖呀 699710
主任 發表於 2009-7-13 10:37 PM

好.....執完上半場D相.....開始影下半場影通頂.....

有冇人幫我買宵夜...

今日冇食過野....只係飲水

而家好煙霧迷漫
你個 model 都唔吸引, 邊有人買宵夜吖699730
主任 發表於 2009-7-13 11:05 PM
好....當我冇講過
咁大獲
Keevin 發表於 2009-7-13 10:57 PM
都唔係第一次,習慣了

上個月乃左野,支出超大丫嘛

今個月咪要,朝一份晚一份踩盡搵返返黎COVER返條數

唔係食屎都唔掂