返回列表 回復 發帖
其實我呢排都冇乜心機開課
可能都連續返咗好長時間喇
好想放長假呀
計落除咗舊年去北海道放咗一個禮拜假度
同埋毛毛走嗰陣
休咗十幾 ...
Fian. 發表於 2009-8-18 09:49 PM
你真係要好好的抖吓啦,替你辛苦呀MISS
morning 走粒哥哥
小飛機 發表於 2009-8-18 11:29 AM
我係小弟弟...
hi all

剛剛學完太極返黎
hello 走粒哥哥
小飛機 發表於 2009-8-19 08:42 PM
我係小朋友咋
咁我要叫佢 走粒太極哥哥
小飛機 發表於 2009-8-19 09:42 PM
啤.....
tai chi 小朋友
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-19 09:36 PM
點呀榴槤大佬
MORNING......今日唔會又冇人黎掛
LONG TIME NO COME HERE.......HI ALL
走粒仔, 好耐無見喇, 蒲咗去邊呀 740345
主任 發表於 2009-8-25 12:14 AM
我耐唔耐都有上黎.....只係呢到冇人咋

都唔知留唔留言好

我冇地方蒲....只係做野

因為交租清左袋....而家又冇錢喇,要出去接job再搵過
你交幾錢租呀
唔好再接啲替身喇
Fian. 發表於 2009-8-25 04:21 AM
我自己住個到連埋水電煤都差唔多9千

仲要比錢屋企人呢.....我自己邊有得使

應承過你唔接替身架嘛.....仲接咩
多謝
不過退咗休我會乜都唔做
享受人生
一個星期做兩三日 Gym
得閒煮吓嘢食
歎吓電視
而家波都冇賭 lu
唔想賭:t ...
Fian. 發表於 2009-8-25 04:43 PM
約你出黎睇波的話,你出唔出先
今日一開課就好忙
而家先得閒蒲頭咋
講起今朝就好能 "罄" 呀
尋晚以為自己冇飛線返屋企
尋晚已經典到五點鐘先瞓得著  ...
Fian. 發表於 2009-8-25 08:21 PM
個7 HEAD點做人啊SIR架.....誤人子弟
太極走粒哥哥, 你唔係影相佬咩, 要做替工., sorry! 係替身
小飛機 發表於 2009-8-25 10:05 PM
冇話你知TIM

我身兼數職.....正職我係做女裝出入口毛衣,公司0係荔枝角,廠0係大陸

但入不敷支,要搵外快既關係,有功夫底既關係,同本身拍戲既師傅講左有JOB就預埋我,一個JOB都有8千幾,跳樓跳海,武打都有我份

機緣巧合下接觸到太極,而家邊學邊教囉

至於影相佬,我4年前已經做緊,影婚紗相同婚宴多,PRODUCT都有

有替身就唔影,但有影相JOB個陣就唔做替身,試過連續14個月都冇JOB接.....窮到死
走粒仔^^
唔接啲婚宴 job 做吓, 幾好搵嘅喎 740923
主任 發表於 2009-8-25 10:12 PM
呢排我就係係咁影呢D,做到手都跛

09年上半年靜過西,下半年開始做到死

D 客08年年中開始BOOK晒我呢D時候.........所以........會愈來愈少時間見你地同MISS
原來走粒哥哥咁勁, 多才多藝, 好鬼架勢 不過做替身確係好危險
小飛機 發表於 2009-8-25 10:23 PM
兩年前試過斷骨同甩較