返回列表 回復 發帖
第11個報名
原來J神又派金啊,我也來!
巧開來 發表於 2014-11-18 05:20 PM
報名
謝謝路Sir提點!
巧開來 發表於 2014-11-18 05:22 PM
不要客氣
貓貓開始出現間歇性失憶定啦. J神兄寻日先至出現話派金之嘛.
pknoface 發表於 2014-11-19 12:09 PM
掌門幫忙救貓貓
我睇到仲有兩個額,妳唔好呃我
金石良 發表於 2014-11-19 10:55 PM
武當掌門已發現"貓貓開始出現間歇性失憶定啦."
貓姐遲咗報名...是X6,就計算啦...下不違例,,派金活動結束,多謝各位支持,中午才派金,現在我去買杯COFFEE先
timmaxsing 發表於 2014-11-20 10:32 AM
不能參加
派金記錄
金石良15 秒前TVB 30000000 元積分轉出nikon-d70001 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出巧開來1 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出ccw-james2 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出Pedestrian_A3 分鐘前TVB 30000000 元 ...
timmaxsing 發表於 2014-11-20 04:42 PM
Thank you!
追加派金記錄lhy927255 秒前TVB 20000000 元積分轉出gracechanstuart30 秒前TVB 20000000 元積分轉出craig16855 秒前TVB 20000000 元積分轉出chan2003081 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出allo1 分鐘前TVB 20000000 元 ...
timmaxsing 發表於 2014-11-20 04:50 PM
offline 時間
J 神早安
週末返什麼工...作.....
timmaxsing 發表於 2014-11-22 06:43 AM
這裡的工作劇集區有很多廣告...
加油!
J神早安
只想告訴你這裡很多人有投票權
投票??什麼投票權
timmaxsing 發表於 2014-11-24 07:40 AM
推薦(提名)版主參選"2014年度表現"選舉
都系時候選戰下咯
lhy92725 發表於 2014-11-24 11:15 AM
心裡有數
你講咩數啊
lhy92725 發表於 2014-11-24 07:21 PM
支持數
各位吹水之餘,記得參與HKTV《選戰》精選問題遊戲
timmaxsing 發表於 2014-11-25 09:12 AM
你自己的選戰如何?