返回列表 回復 發帖
今日由於啲車有問題, 遲咗成20分鐘至返到公司。 今年年終獎金一定凍過水啦。 等吲水晶仲問我有冇攞過添。已經期待咗好幾年仲係期待緊。
pknoface 發表於 2015-7-28 09:28 PM
nyc subway
pknoface         32 秒前         TVB 5000000 元

5。龍門石窟
ChristineL 發表於 2015-7-29 09:17 AM
Hi Christine
又黎武當溝女仔? 唔好嚇親武當啲財主女呀!
pknoface 發表於 2015-7-29 10:03 AM
從地下室救她
5。龍門石窟
pknoface         8 秒前         TVB 5000000 元                 積分轉出
跟Christine
帶住啲咁淫邪既眼光去地下室救啊Christine?
pknoface 發表於 2015-7-29 10:13 AM
你承認你鎖起Christine來
Rescue team go!!!
水晶已經成為武當最真誠既好朋友咯. 妳以後每次黎武當都可以免費享用武當至上等既清茶.
pknoface 發表於 2015-7-29 10:16 AM
清茶
佢唔理妳未仲好, 等啊Christine牺牲得有價值吖嘛.
pknoface 發表於 2015-7-29 10:14 AM
釋放Christine
啊Christine係出咗名富二代黎既喎. 佢中意將啲錢送比武當做香油錢既至喎? 你睇下上次就知啦. 佢就黎連啲嫁妝都輸埋架啦. 你咁都跟佢?
pknoface 發表於 2015-7-29 10:21 AM
我知道Christine的母親是誰
清茶有無落蒙汗藥架
lhy92725 發表於 2015-7-29 10:22 AM
武當ken
至少佢理番我先啦   佢宜家唔理我啦,掌門 ,掌門你都見的。。。
閑談事果邊我都講左咁多對不起,請原諒我 po 埋音樂 都係咁啊,掌門 啊 http://www.qoobee. ...
satoshi23 發表於 2015-7-29 10:23 AM
全力支持penny
唔使客氣. 啊Christine未飲咗武當啲清茶之後就.......
pknoface 發表於 2015-7-29 10:23 AM
混帳
之後就有路人甲去地下室救人咯.
pknoface 發表於 2015-7-29 10:28 AM
混帳x2!
路兄 小心被灌迷湯啊
BeiDouChef 發表於 2015-7-29 02:38 PM
ok
我飲自己ge好d。。。。
SweetLemon 發表於 2015-7-29 03:20 PM
你可以救其他女生?
冇解藥。。。
SweetLemon 發表於 2015-7-29 07:50 PM
Christine我保護
我會去找她的媽媽拿錢