返回列表 回復 發帖
死人蘋果日報!
《笑傲江湖》獨孤九劍破箭式令狐冲在破廟外,以一敵十五,一招破劍式把十五個刺客全數點瞎。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Fast forward to 34:06! 破劍式!!!
李亚鹏2001版
蘋果日報你都信?
lhy92725 發表於 2015-3-31 03:17 PM
satay貓
你出刀仔都吾會影響賽果架啦
lhy92725 發表於 2015-3-31 03:28 PM
已經說掌門針對
請看那個圖先
BeiDouChef 發表於 2015-3-31 03:55 PM
Watch above Youtube link!
掌門第一頁原來有post 答案添...

係囉,我都掙扎咁係 2. 破劍式 定 8. 破箭式...

kingsleyyu 發表於 2015-3-31 05:09 PM
問題是"請大家估下圖中令狐沖是用獨孤九劍中的那一式破這班黑衣人啲呢"答案不是來自是來自小說

李亚鹏2001版電視劇和報紙訪談也表示破劍式 我也在3月16日PM問掌門是不是有兩個答案
我就真是亂估嘅
lhy92725 發表於 2015-3-31 05:35 PM
我就真是Internet search
勿幅圖唔係寫到明咩?

你知啲電影改到七彩架啦.

都話咗好多次我冇針對咯.
pknoface 發表於 2015-4-1 10:53 AM
不敢相信你的中文比我差

不敢相信你分不清電視劇和電影

不敢相信冇針對
MBB如果每晚都要同個細路做功課就吾可以甘早訓咯
lhy92725 發表於 2015-4-1 12:18 PM
mnb可能在北美讀書
誰收到我的PM, 請回我PM!
Thank you!
冇收到喎。
pknoface 發表於 2015-4-1 08:06 PM
我沒有PM你
我已經回左PM啦。
kingsleyyu 發表於 2015-4-1 09:48 PM
         己PM了
hungyu 發表於 2015-4-2 12:49 AM
Thank youx2!
初初來到野區學校讀咗年半,拿到車牌即刻揾工做。
mnb1123 發表於 2015-4-2 01:29 PM
最重要你喜歡
遊戲二:獨孤九劍
答案: 2. 破劍式
特別派彩
HENRY_1689 秒前TVB 7500000 元
積分轉出
金石良26 秒前TVB 7500000 元
積分轉出
kingsleyyu46 秒前TVB 7500000 元
積分轉出
nikon-d70001 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
mycheung.81 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
hungyu1 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
craig1682 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
fls1252 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
Andy.y2 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
SweetLemon3 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
gracechanstuart3 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
chenwenwu3 分鐘前TVB 7500000 元
積分轉出
$7,500,000+Ken之前$500,000=$8,000,000.  就像其他選遊戲二答案: 8. 破箭式獎金相同!
擺到明挑武當派機
chan200308 發表於 2015-4-2 03:18 PM
只是講道理!