返回列表 回復 發帖
冇個靚嘅
tvbkk123 發表於 2015-7-26 04:08 PM
年輕
大哥,豬排全餐完全唔掂喎
perfectman 發表於 2015-7-26 04:39 PM
天然日本少女
windows8同xp/win7嘅介面完全係兩回事,

最大鑊係啲字好細隻,整來整去都係好細隻,啲icon雞乸咁大隻啲字都係好細隻,
隊到好埋先影到咁嘅效果

3152323 ...
perfectman 發表於 2015-7-26 04:58 PM
左下角應該有選擇舊式desktop
我想請教你如果到了29號唔升級比較好嗎!
free2penny 發表於 2015-7-26 05:32 PM
如果你熟悉電腦,upgrade!
我會29號upgrade個人電腦
唔好upgrade住先啦,你d軟件依然係舊版本,驚新OS唔支持。
等我用咗先,先答你好唔好用,通常我嘅答案都係“一樣咁用
tvbkk123 發表於 2015-7-26 06:55 PM
探險家kk, 我們一起用 win10
KK答佐等於無答哦
lhy92725 發表於 2015-7-26 09:44 PM
售貨員
如非必要,真係唔好用windows 8,真係同win7XP完全唔同,感覺好似係用開xp,叫你用返windows3.1咁囉
perfectman 發表於 2015-7-26 11:00 PM
問題不是win 8
daWIW0qYkdk
perfectman 發表於 2015-7-27 10:14 AM
RIP
沒有人按緊急停止按鈕
老頑童周大哥早晨,瞓咗、醒咗去街飲茶
mnb1123 發表於 2015-7-28 12:43 AM
BB飲奶
我其實都系打算買部notebook試驗下個win8
lhy92725 發表於 2015-7-27 05:40 PM
5d買
我一定會用嘅,工作需要唔輪到我say no所以話我嘅答案一定係一樣咁用
同ios原理一樣嗻,當新ios出黎果陣,全部果粉咪一樣死彈唔好用,當所有軟件唔在support舊ios果陣,全部咪被逼死死下去換:la ...
tvbkk123 發表於 2015-7-27 05:18 PM
user feedback!
perfectman 發表於 2015-7-28 07:48 PM
xp firefox
https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11219517_1034826593216741_6551738689820847432_n.jpg?oh=37df2a4d5cd21933bc7570453d9de067&oe=56529DFA
lckiong 發表於 2015-7-28 05:40 PM
你的經驗
家用玩樂電腦,是但啦,之前原本有部win8嘅,不過好煩唔識用,都係舊野就手啲
perfectman 發表於 2015-7-29 06:40 AM
挑戰
我都系用緊呢個,相當順手
lhy92725 發表於 2015-7-29 10:32 AM
落後