返回列表 回復 發帖
我呢边係4月初喎.
pknoface 發表於 2015-3-14 10:30 AM
Easter 紐約兒童較少假期
星期五通常返工會好D,塞小小,但放工就大塞車,冬天下兩又會大塞,夏天又冇咁塞
mnb1123 發表於 2015-3-14 01:03 PM
Highway exits...排長龍
我這裡下雨
毒菇九劍不明白
亂估遊戲第一期"道骨仙風"派奬如下:

時間支出收入操作蔡培煜4 秒前TVB 8000000 元
積分轉出HENRY_16815 秒前TVB 8000000 元
積分轉出min-tim24 秒前TVB 8000000 元
積分轉出hokawing88849 秒前TVB 8000000 元
積分 ...
pknoface 發表於 2015-3-15 06:32 AM
Thank you!
遊戲二答案: 2. 破劍式
eq妹妹係万岁爷既其中一位妃子吖嘛. 本掌門幾十年前已經认识妳啦. 妳都唔黎武掌玩仲好講添. 多謝eq妹妹大駕光臨! 如果万岁爷唔反對既話, 歡迎以後多啲黎玩遊戲啊. ...
pknoface 發表於 2015-3-15 08:55 PM
金魚叔叔
掌門晚上好,多謝掌門遊戲奬金!

猫姐早晨,仲係度研究緊,要將D郁嘅頭像存入電腦有D困難,spring break 放一個星期假再慢慢研究
mnb1123 發表於 2015-3-16 11:57 AM
right click, save image as, choose the folder you want and save.
http://www.bleepingcomputer.com/forums/public/style_emoticons/default/busy.gif

~ ken chat with with u other day ~
fls125 發表於 2015-3-16 02:05 PM
you can chat with me today
掌門要多謝就唔好寫錯我個用戶名啦...非常失望...
timmaxsing 發表於 2015-3-17 03:53 AM
Hi timmazsing! 掌門快改timmaxsing!!
係喎. 對唔住J神兄! 係我既錯! 請饶恕本掌門吧, 我立刻去改返佢先.
pknoface 發表於 2015-3-17 08:02 AM
扣分
為什麼要扣分,是否有違規...
timmaxsing 發表於 2015-3-17 08:20 AM
掌門幫你改新名
多謝grace姐提醒,忘記咗掌門住New York,而且比Portland快3小時
mnb1123 發表於 2015-3-17 08:21 AM
Portland, Maine not Portland, Oregon
打字太快冇留意到個keyboard個兩個字母突然一招乾坤大挪移對換咗位置.
pknoface 發表於 2015-3-17 08:27 AM
藉口
唔知grace姐近唔近我,7-8月九點半太阳先落山,周末可約佢地两公婆去打鹿同打水鴨!
mnb1123 發表於 2015-3-17 11:35 AM
Grace 居住在著名馬鈴薯的州
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件