返回列表 回復 發帖
我聽D專業嘅講過,其實人體嘅生理循環周期係4個鐘已經足夠,8個鐘只不過係多一個循環,只係感覺良好D!

相比之下睡眠品質比睡眠時間更重要

如果只係淺層睡眠,去唔到深層睡眠,身體同個腦就得唔都優質嘅休息,瞓 ...
perfectman 發表於 2014-9-10 03:01 PM
我每天只睡6小時. 連續兩天只睡4小時也OK.
Ken & 各位好!...
just finish my meal ~ now is .... unable to 吹

... Ken had your meal ? I am having nice nice coffee now ~ ...
fls125 發表於 2014-9-10 07:30 PM
Great!  You will able to stay up until 3AM after drinking coffee.
125妳好啊, 我坐緊地鐵去上班咯。 整多杯咖啡比我等我返到公司飲好嗎?
pknoface 發表於 2014-9-10 07:56 PM
地鐵? 你的 Ferrari and Lamborghini 在哪裡? 用那筆錢建立地下室?
冇啲咁既事, 係徒弟佢太用功遮。
pknoface 發表於 2014-9-10 07:57 PM
有可疑
泊起屋企正門口左右兩边比人睇既.
pknoface 發表於 2014-9-11 07:53 AM
買了不開,十分浪費
究竟乜水係小師妹??!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-11 08:52 AM
Grace, come help rescue that innocent girl!!!
係個十八歲既細路女。 我收咗佢做徒弟, 傳咗佢一門絕學。 依家起度閉關練緊功。
pknoface 發表於 2014-9-11 09:33 AM
放小師妹走la!
总体黎讲,小师妹失踪佐
lhy92725 發表於 2014-9-11 10:12 AM
甘你揾她返黎啦
lhy92725 發表於 2014-9-11 11:29 AM
你來幫忙營救小师妹
就係因為驚鬼咗个路人A咯.
pknoface 發表於 2014-9-11 11:38 AM
很差的藉口
美國人, 請你不要在地下室繼續你的禽獸行為!
路人甲快啲雷霆救小師妹

掌門冇乜事就閉關唔好出嚟啦,啲身外物就交低俾啲靚處理咯
lckiong 發表於 2014-9-11 12:18 PM
時間不夠... 飛往紐約要近六小時的飛行時間

借你用:
速去速回

lckiong 發表於 2014-9-11 12:26 PM
燃料成本至少USD$10,000 1小時!!!
你可以加滿燃油?
打滿油俾你咗,另外有架空中加油係standby住
lckiong 發表於 2014-9-11 12:33 PM
你有掌門的地址嗎?
NY真的很大!!!
在新的世贸易中心贴悬赏一定揾到啦
真系吾得就问下人屋K门口有部法拉利同林宝坚尼展览嘅一定揾到
lhy92725 發表於 2014-9-11 01:25 PM
Long Island 有很多房屋是這樣
將這帖放系NY人流最盛旺啲地方,好快就可以搵到掌門啦~
lckiong 發表於 2014-9-11 12:50 PM
Thank you 小強贊助通緝賞金!
掌門失蹤 ??? 武當會不開心
BeiDouChef 發表於 2014-9-11 03:56 PM
幫手拯救小師妹 我會開心