返回列表 回復 發帖
應該暫時關佐個機場啦
lhy92725 發表於 2015-3-7 12:27 PM
"That runway had been ploughed literally minutes before, and other pilots had reported good braking action," New York and New Jersey Port Authority Director Patrick Foye told reporters.

其他飛機沒有問題只有那飛機降落降落有問題
甘即系個機師的問題
lhy92725 發表於 2015-3-7 05:35 PM
可能也可能降落風向問題已經很幸運沒什麼大事發生
行路10至15分鐘啦. 唔算遠. 起度食埋先返所以唔怕會凍.
pknoface 發表於 2015-3-7 11:36 PM
吃了什麼?
嗰度啲靚女話啲菠蘿包好食喎. 咪.........
pknoface 發表於 2015-3-8 11:19 PM
我這裡茶餐廳只聘請師奶
菠蘿包限量供應因為外面交來
所以我到而家都唔知頭唔知路囉...
kingsleyyu 發表於 2015-3-8 11:39 PM
北美的朋友今天失去了1小時
靚靚 掌門 嗰個妳!!!

gracechanstuart 發表於 2015-3-8 08:43 PM
掌門變性
好在我呢度係紐約遮. 我呢度啲茶餐只請年輕靚女.

冇勿所謂啦. 横掂係週日又唔使返工.

pknoface 發表於 2015-3-9 09:21 AM
年輕靚女要工作?
一般年輕女孩在更多西方人客餐廳工作因為多tips.  聰明年輕靚女不會為中國人餐廳老闆工作!  可能紐約年輕女孩更笨

週日唔使返工失去1小時=有所謂
咁路人甲都係雙性喎: 變性+冇人性.
pknoface 發表於 2015-3-9 11:00 AM
你說你自己其實變性+冇人性
我幫Bro 下載 自己看1集就不想看
BeiDouChef 發表於 2015-3-9 03:57 PM
不感興趣
大廚兄晚上好。 無勿野其他好睇勿睇住先咯。
pknoface 發表於 2015-3-9 08:00 PM
睇C眼
亂up
CC517 發表於 2015-3-9 11:32 PM
回地下室
http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10463983_851532748226964_3210191614910636518_n.jpg?oh=69f591dde2e7022c5029d1df9aa5eb88&oe=557D630A&__gda__=1434386784_a929e40efbaa01be130 ...
Anonymous 發表於 2015-3-10 11:32 AM
進地下室前
多謝Q兄. 啱晒, 我就快上床瞓覺. 听日實遲到都得啦. 不過冇法啦. 我諗老細應該唔會怪我挂?
pknoface 發表於 2015-3-10 11:36 AM
小心失業
佢係專門幫我管理地下室個班既.
pknoface 發表於 2015-3-10 11:39 AM
你承認你有地下室!
Ken嫂打到掌門流鼻血
lckiong 發表於 2015-3-10 11:57 AM
吃醋