返回列表 回復 發帖
睇黎強國消費都好高下wor咁強國有冇乜嘢特別土產買架,價錢又如何?
下個月去北京5日4夜,打算帶1500人民幣去,不過驚太少,所以問下你強國嘅行情 ...
tvbkk123 發表於 2015-7-8 01:46 PM
帶5100人民幣差不多
我吾知旅行團會吾會帶你地去買野哦
或者有D景點吾知系米包曬你門票
老實講,我無咩出外旅行的經驗
我唯一自己出錢去過的地方是香港同澳門
而果邊基本上都朋友在,而且可以碌卡的 ...
lhy92725 發表於 2015-7-8 01:59 PM
旅行團那年我現時太太去看世博被強迫購物
KK小心!
我依個團包冇陷阱,其實係HP包嘅點會有陷阱啊之前我去巴厘島都係HP包嘅吃好住好玩好,得私人消費需要用到錢嗻
tvbkk123 發表於 2015-7-8 02:31 PM
HP tablet常常需要restart否則無聲
我未聽過呢只牌子嘅
lhy92725 發表於 2015-7-8 04:03 PM
OnePlus One

OnePlus Two
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你吾講我真系吾識呢只牌子添
lhy92725 發表於 2015-7-8 04:18 PM
可能只是在北美銷售
Google Nexus 6 之前 $150折扣所以我買了
找周小姐
i3系咩意思?
lhy92725 發表於 2015-7-8 11:49 PM
Intel CPU
香港都有,不過定位尷尬,成$2000蚊
貴紅米成倍,咁好老實,用得國產野,都係貪平遮,oneplus又唔算叫平,買LG,Sony,Samsung低檔啲嘅都係多幾百,啲人會點揀? ...
perfectman 發表於 2015-7-8 06:49 PM
北美不像香港有先達...手機通常需要簽網絡商合約所以沒有太多的選擇

不簽合約一般手機要$700以上因此OnePlus在這裡有市場
呢部係咩牌子
hongkong6366 發表於 2015-7-8 07:57 PM
爬帖
5日4夜用5100人民币当我印銀紙啊
tvbkk123 發表於 2015-7-8 04:44 PM
幫助經濟
幫助小妹妹脫貧
HP出名notebook同desktop&printer,你走去買table
tvbkk123 發表於 2015-7-8 04:46 PM
CAD$99用過期學生證還有10%折扣
貴野?我覺得有個獨顯比較好
lhy92725 發表於 2015-7-9 08:33 AM
i3不是高檔型號
KK, 我已經回覆一千帖!
恭喜

Pedestrian_A4 秒前TVB 100000000 元
perfectman 發表於 2015-7-9 10:47 AM
Thank you!很多錢