返回列表 回復 發帖
我仲用緊XP哦,部腦都裝吾到高級的系統
lhy92725 發表於 2015-3-18 03:11 PM
貓貓的腦需要upgrade
真系唔明哦
lhy92725 發表於 2015-3-18 10:54 PM
satay佬嘅角色永遠黎唔開貓貓
KK小心腦沖血
甘你吾好單身太耐啦,有負面情況架
lhy92725 發表於 2015-3-19 05:09 PM
你也是
越嚟越睇唔過眼而家呢代人嘅行徑

一名大叔與後生仔因在走路時互相觸碰到對方,引起爭執。而在互不相讓的情況下,大叔終抵受不住報警求助,全程獲途人拍下,上載至社交網站之上。
據片段描述,事件發生在荃灣富華一 ...
perfectman 發表於 2015-3-19 10:59 PM
失望, 沒有打架
唔係訴諸暴力就解決到問題嘅!
如果係嘅,唔洗法律,唔洗法庭,唔洗警察啦
擺個擂台就得啦!

進化啦!
perfectman 發表於 2015-3-20 07:35 AM
同意暴力唔係解決到問題.

問題是看到你平時D帖不錯但是這次沒有什麼特別只有兩個無聊人在爭論誰碰撞誰這種事件每天在世界隨處可見!  我還以為你會post一些特別的影片但很失望...

你和其他香港人要進化不要小題大做和浪費警力!
仲打算下個月落香港添
lhy92725 發表於 2015-3-20 03:03 PM
不要臨陣退縮
找周小姐
搵我二奶做乜

tvbkk123 發表於 2015-3-20 06:32 PM
不是你的二奶
大婆都未搞掂就想搵二三四五?
lhy92725 發表於 2015-3-21 07:50 AM
KK很多奶
呢樣要問佢了
lhy92725 發表於 2015-3-21 05:43 PM
泰國奶
我呢边都有得賣, 係咪正宗咁真係唔知啦.
pknoface 發表於 2015-3-22 09:31 AM
去葡萄牙人開的麵包店差不多CAD$4
其實好多野食落都差不多,除非品質特別差啦
lhy92725 發表於 2015-3-22 02:10 PM
大多數人裝作知道
我諗出題既老師係問, 十位數既數字和個位數既數字相加係幾多? 而我地諗既係, 十位數和個位數相加係幾多?

用英文既問法係:

1. What is the sum of the tens digit and the ones digit?

而我地理解成:

2. What i ...
pknoface 發表於 2015-3-22 10:35 PM
Why so serious?  It's just a silly mistake made by the person who wrote the question.
惨囉我直接选B,因为我冇读个问题
tvbkk123 發表於 2015-3-23 03:42 PM
你想有BB?