返回列表 回復 發帖
ken & grace & chan & Pedestrian_A & AVI  good morning
~ happy weekend ~
fls125 發表於 2014-9-6 07:52 AM
Hi 125, same to you!  Have a wonderful weekend!
掌門吃什麼晚餐?
良瓜煮排骨,  三文魚煮炸豆腐. 仲有啲旧餸. 簡單一餐.
pknoface 發表於 2014-9-6 09:01 AM
D良瓜很善良?
涼瓜

三文魚來自太平洋?
可能在我附近捕捉
月餅好膩,贈第樣得吾得啊
lhy92725 發表於 2014-9-6 09:26 AM
我幫你吃
Häagen-Dazs 全球都有分店㗎喎
perfectman 發表於 2014-9-6 11:07 AM
但並非所有的產品全球有售
金魚叔叔午安!
我係養魚叔叔, 路人A係金魚佬叔叔.
pknoface 發表於 2014-9-7 08:42 AM
武當掌門心裡有鬼...
你係金魚佬叔叔
chan200308 發表於 2014-9-7 10:48 AM
你終於說出事實
時光飛逝, 轉眼間, 武當派又踏入7000帖既時刻.
為表對各位武當好友既支持, 本派決定送給每位朋友一份小小禮物, 以表謝意! 望各位笑納!

只要從6950帖起至7049帖止, 每位進入武當派吹水既朋友都會收到禮物一份.

多謝 ...
pknoface 發表於 2014-9-7 10:28 AM
希望你不是在說謊
從6950帖至7049帖間有以下既朋友入黎吹水, 各得武當小禮物一份. 万望笑納:

perfectman
lhy92725
chan200308
Pedestrian_A
Andy.y
ccw-james
SweetLemon
nikon-d7000
gracechanstuart
fls125
craig168
巧開來
BeiD ...
pknoface 發表於 2014-9-8 01:53 AM
謝謝武當掌門! 請收回禮! 祝你8月15快樂!
尚未過期. 還有幾天到期
武當掌門, 今晚外國的月亮特別圓!

中秋造反...紐約仍然是中秋!!!

少林亂來大師失踪
Shaolin vs Wu-Tang rap battle 之後亂來大師失踪. 可能有人輸了不甘心綁架大師...

武當小師妹失踪
武當掌門說小師妹去閉關練功但沒有人知道是真還是假. 美國人很喜歡把年輕女孩鎖在地下室, 所以武當地下室可能有很多年輕女孩被關起來! 武當掌門自揭金魚佬叔叔身份之後,我認為小師妹很有可能在武當地下室...

大家現在應該去武當調查一下...
路人A呢期成日挑机武当
lhy92725 發表於 2014-9-9 12:03 PM
兄弟幫在我當幫主時, 武當假意歸順! 我已經知道有問題..
武当有尝试归顺兄弟帮?
lhy92725 發表於 2014-9-9 12:16 PM
當你在香港時
http://www.tvboxnow.com/thread-2409772-1882-1.html
貓貓幾時比路人兄逼退架? 我都話咗呢排一定會有造反架啦。 路人兄又幾聰明既喎, 識得揾啲架妹迷住J神兄既時候黎作亂。 高招黎喎。

點都好啦, 成者為王, 敗者為寇。 參見新兄弟幫路人兄幫主。 ...
pknoface 發表於 2014-8-31 09:19 AM