返回列表 回復 發帖
凡是在大陸落得地嘅都是中國生產架啦
你以為中國比進口汽車嘅咩
lhy92725 發表於 2015-2-14 05:46 PM
進口較昂貴
話比你聽是進口都吾好信
個牌子就系,其他全部大陸產
lhy92725 發表於 2015-2-14 05:51 PM
只有幾個型號
開一個新的生產線成本太大! 你低估了成本
Lamborghini我要這輛

tvbkk123 發表於 2015-2-14 06:04 PM
買它的人不會在路上駕駛它
買便宜的model你還有餘錢做其他東西
無咩關係嘅
有老婆/女友,一樣可以鍾意睇AV,現實同幻想可以分開㗎嘛
perfectman 發表於 2015-2-14 06:52 PM
我老婆知道我與同事去看脫衣舞
上年生日她想買一個 l ap dance 給我但我不能從那些豬扒選擇...
應該一齊去看比較好
lhy92725 發表於 2015-2-15 10:35 AM
重讀第二句
你老婆有冇同佢啲同事去看脫衣舞呀?
pknoface 發表於 2015-2-15 11:21 AM
沒有, 女性裸體她不感興趣!
noface老婆有冇同佢啲同事去看脫衣舞呀?
咁似係懲罰多啲喎
perfectman 發表於 2015-2-15 12:05 PM
我老婆知道我很挑剔我不喜歡假胸
"假" 或者 "無"
你會點揀?
perfectman 發表於 2015-2-15 09:40 PM
叫媽媽生帶其他女來!
講緊女友/老婆呀!
perfectman 發表於 2015-2-16 08:05 AM
講緊女友/老婆?講緊脫衣舞女女!

繼上周日網民發起「光復屯門」在商場爆衝突後,昨午近三百名市民響應網上號召「捍衞沙田」,在新城市廣場抗議內地人來港購物,混亂中多人推撞跌倒,多間商戶落閘,警方更施放胡椒噴霧及揮動警棍驅散示威 ...
perfectman 發表於 2015-2-16 08:11 AM
可恥的港人
人地都係搵食遮,比條路人地行下啦
perfectman 發表於 2015-2-16 06:34 PM
條路很寬隨便行!
不值得花冤枉錢在豬排脫衣舞女女
我都未明主要係咩原因令到啲港人抗議內地自由行呢? 我寻日起報紙都有見到報導. 冇理由係因為內地人去香港購物而比港人抗議架? 係唔係因為一部份人既行為(例如唔檢點)而令到港人反感呢? 照計有人黎花費刺激下啲經濟係 ...
pknoface 發表於 2015-2-16 11:04 PM
香港人忘了自己在台北,東京和曼谷做同樣的事情其他城市的居民可以容忍香港人難看的習慣但香港人不可以容忍強國人難看的習慣...

強國人需要了解當地的習慣!不要讓小孩子在公共場所展示自己的小鳥!
好多人成日攞自己冇文化, 冇點讀過書黎做藉口, 但係一樣有好多其他既人都冇讀過書, 一樣好有禮貌. 係睇下你愿唔愿意去改既遮.
pknoface 發表於 2015-2-16 11:30 PM
我見過強國人在麥當勞的汽水機用自己水壺"莊"汽水
我都識一啲新一輩嘅內地人,都好有文化,有思想㗎喇,好過香港班廢青多多聲啦

何謂廢青:

一,資本主義是剝削
納稅人給廢青供書教學就是公民義務。

二,廢青手上有個學位,就有權有一份工作。
不過,到了真正 ...
perfectman 發表於 2015-2-17 09:46 AM
看起來像你說論壇某人
睇唔順眼,咪當時運高,睇唔到囉

我都打過工
知道老闆永遠覺得員工唔值嗰個人工
相反,員工永遠覺得老闆比得少
如果唔去磨合,
老闆唔請人打工,
員工唔去打工
點攪? ...
perfectman 發表於 2015-2-17 10:56 AM
你寸論壇某人?