返回列表 回復 發帖
& R/ M% K: g" d1 b( [+ B4 b, P+ e4 ~( ^! x/ [* X6 ?& ?
佢把口使得。
9 r5 X9 B- V$ ^. ttvb now,tvbnow,bttvb大啦叭 發表於 2016-6-15 07:12 PM
舌頭也很重要
1 t* W4 ~5 J  ]& V3 Y3 b& f0 U公仔箱論壇自信同自大差唔多咋,无所谓啦。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E2 q9 j0 S( h! `
大啦叭 發表於 2016-6-15 07:13 PM
  V. D; I- O; w2 `
- S/ i* K/ W2 E/ J) G公仔箱論壇kimchi 要用胶袋包实唔漏气先至放入冰箱。 唔系会搞到大阵味。
* _: b* I: V% h9 }" W公仔箱論壇大啦叭 發表於 2016-6-15 07:18 PM
密封膠盒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Y; R+ j- B9 v1 s

% c! f; k9 L7 x, Q+ f公仔箱論壇通常8粒钟就够晒训,Grace姐系其他人三倍时间。 公仔箱論壇; g5 v: P$ t: ?: }: E6 Z  d0 n
大啦叭 發表於 2016-6-15 07:20 PM
你想挑戰grace?
* O; p( t* X" z+ T: K! `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 J, z6 Y# @3 {# U/ K% ^! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。叫Grace姐食instant food os.tvboxnow.com  {6 A; N+ s  V0 ]
大啦叭 發表於 2016-6-15 07:26 PM
grace's husband!
公仔箱論壇. l1 c: J! Z: v) W4 c4 D4 [4 l

* D* c2 z9 R+ I; Ztvb now,tvbnow,bttvb教佢慢火不沾镬炒,唔会燶
9 l7 B$ Q- X+ \0 y& c% WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2016-6-15 07:31 PM
他不知道如何調整knob
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# S) M! a* e: _' l$ m, U. U7 g9 P
6 F6 r# u& D  b
神王甲踩BB ' V% `/ r5 t' g; y9 p
大啦叭 發表於 2016-6-15 07:33 PM
大啦叭屈我
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ?- m' J; P2 c& i
' Z" ?7 \" _/ @5 f
cook scramble eggs ?公仔箱論壇1 B+ S( v' @/ @
大啦叭 發表於 2016-6-15 07:37 PM
omelette
不沾鑊都會濃?你先生真系極少整野食哦
3 y" M" ^- X/ S  g6 C$ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-6-15 11:56 PM
下一次叫他去os.tvboxnow.com9 Y: k! C5 W, V5 f
麥當勞
( F- k8 W5 n8 Q6 W, q1 ]" m
佢仲試過炒蛋唔放油!!笑到我肚攣!!!
' b( }0 W7 y+ F- F  |) l+ `gracechanstuart 發表於 2016-6-16 12:11 AM
it's possible but make sure you are not using a gas stove!
以下為6月15日,各位老友記回復的列表,及6月15日各位的積分列表!!如有錯漏,請PM Grace!!!公仔箱論壇% A# h3 F. H- c* p9 z1 w- d  o
今日第一名係貓貓,第二名有4位: 係隨意大哥、橙兄、萬歲爺、同OB大哥!!http://s9.t ...
) ?9 [, g$ Q0 t% X6 J$ A% \$ I- K$ Pgracechanstuart 發表於 2016-6-16 02:03 AM
包尾
你都幾...自信同自大+ ~6 c+ a- S0 `! y) k, }4 ^
free2penny 發表於 2016-6-16 06:44 AM
大啦叭他的名字有一個大字所以自大
咁唔小心呀
; t6 K- @1 g" r! sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2016-6-16 06:47 AM
依賴
我昨日先煮燶麵os.tvboxnow.com& j# n7 W+ K1 G" G
free2penny 發表於 2016-6-16 06:50 AM
怎麼可能發生?
係可以唔放油呀$ j( O3 Z+ R0 _3 v
free2penny 發表於 2016-6-16 06:53 AM
不建議,除非你想快d買一個新pan