返回列表 回復 發帖
有冇人用開sony xperia z3用後感呢? 比啲心得黎听下吖?
下次換手機要3擇1:

1. Sony xperia z4
2. Samsung Galaxy S6
3. iPhone 6S

不過最大可能係xperia z4 或 Galaxy S6. iPhone 6S可能要等到今年下半年. ...
pknoface 發表於 2015-1-24 11:51 AM
Google Nexus 6

想嚇死人咩!
perfectman 發表於 2015-1-24 03:56 PM
我不明白時裝
識貨,我用緊Google Nexus 5,除咗無得換電之外,都無咩好投訴!
perfectman 發表於 2015-1-24 03:44 PM
Nexus 5 CAD$349
Nexus 6 CAD$749
投訴
2千多D買到5啦?吾系幾貴哦
lhy92725 發表於 2015-1-24 04:43 PM
如果Nexus6不存在, Nexus5值得購買
永遠都係咁㗎啦
新型號一出,舊型號就下跌價,所以買上一代係最抵玩嘅。
perfectman 發表於 2015-1-24 06:50 PM
問題是Nexus5一開始就是CAD$349, 價格沒有下跌...

多付$400也是一年之後壞, 為什麼支付額外的錢?
國內好似真系無呢只機
lhy92725 發表於 2015-1-24 08:53 PM
強國政府不喜歡Google!
為咩吾正式推出市面呢?
lhy92725 發表於 2015-1-24 11:10 PM
北美有簽合同上台手機網絡供應商有售
Nexus 6
5.96 (~6) inch (暫時覺得太大咗啲)
2560x1440
493ppi
Qualcomm Snapdragon 805 (應該係32bit挂?)
Quad-Core 2.7 GHz 3GB RAM
NO MicroSD expansion slot
32GB或64GB
13MP rear/2MP front camera
4K recordi ...
pknoface 發表於 2015-1-24 11:21 PM
用真正的相機拍照
個手機個鏡頭有返咁上下用起上黎方便吖嘛. 唔使去边都拎住部大相機.
pknoface 發表於 2015-1-25 09:13 AM
如果你真的想有好照片,你會帶相機
乜機都假,最緊要啱自己用
lhy92725 發表於 2015-1-25 03:09 PM
大陸乜機都假
你們在亞洲比北美有更多選擇
絕對支持手機相機雖然方便,對比相機還是差太遠
tvbkk123 發表於 2015-1-25 03:30 PM
Hi, KK!
拍攝4K AV 怎樣?
你都不答應我做男主角,女主角我已經為你找好人選了

未遇到遺憾嘅事嗻 ...
tvbkk123 發表於 2015-1-25 04:56 PM
女主角太地道可能只是馬來西亞有市場男主角只有你, 因為我妻子不讓我做你AV男主角
誰告訴你是馬來西亞人就是你妻子不讓你做男主角所以我也拍不成,我是camera man而已
tvbkk123 發表於 2015-1-25 06:07 PM
你是男主角你買了很多朝偉哥哥不要浪費他們
講緊Nokia?
lhy92725 發表於 2015-1-25 09:10 PM
3M N95
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KK吾知去佐邊咯
lhy92725 發表於 2015-1-26 11:16 AM
日本