返回列表 回復 發帖
無聊遊戲Part 7:NBA籃球估波波再來一次@武當地下室
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2939258&extra=&page=1860
邊個CEO 呀
free2penny 發表於 2016-1-3 07:51 PM
this guy
首先早前路人甲回的⋯⋯職位分報是官方網站資料。
在公司職位上S10以上小隊主管⋯⋯等等S20等等某站門主管帶S10或以下的下屬,M10以上是站專組部門經理級,M20是某部門經理管理有關某部門直屬等⋯⋯M30(高級分區副 ...
timmaxsing 發表於 2016-1-3 10:47 PM
i only know i am 0.00000000001% of your company shareholder.
各位好...
我現在要去八鄉車廠開會...守候回來才派金給各位...請各位見諒
timmaxsing 發表於 2016-1-4 07:27 AM
8卡7卡問題
原來路生有港鐵股票哦
lhy92725 發表於 2016-1-4 08:25 AM
投資很多人都有
轉分記錄
pknoface55 秒前TVB 10000000 元積分轉出 pknoface1 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 di02081 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 lhy927252 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出 lovebearhl3 分鐘前TVB 60000000 元 ...
timmaxsing 發表於 2016-1-4 11:20 AM
thank you
甘要搵酒神版比D內幕tips啦
lhy92725 發表於 2016-1-4 11:33 AM
0066現在價高不再入
說多一句...我指自己公司的股權有2%...
我要去開會啦...再見...
timmaxsing 發表於 2016-1-4 11:40 AM
mtr net worth $1.97b
24% to shareholders=$472M
2% of $472M=$9.456M
You still need to travel back and forth between stations and stations?
未完成...要聯我公司PA開會...找代言人唱及MV迎合我地個新主題(共有2個廣告OR1個MV)...
比你估下...你覺得個新MV廣告是關於什麼主題,估中比賞你... ...
timmaxsing 發表於 2016-1-7 11:16 AM
關於加
東鐵線D站甘舊,系時候整整佢啦
lhy92725 發表於 2016-1-7 11:44 AM
永遠不會發生
點解呢?真是舊到好似衰落的車站甘哦
lhy92725 發表於 2016-1-7 05:01 PM
每天都有人使用
打錯咗⋯⋯是2019年尾
timmaxsing 發表於 2016-1-9 12:39 AM
食指和尾指
大帽山結佐冰哦,連消防員都話搞吾掂
lhy92725 發表於 2016-1-29 02:27 PM
HK消防員 "on dog dog"
結佐冰=不能行走要用釘鞋
去咗大帽山未返
mnb1123 發表於 2016-1-29 02:22 PM
大帽山...  not even having the same level of ice covered on my driveway in the sub zero morning.
可能未有甘嘅配備或者配備不足,香港地有幾何結冰哦
lhy92725 發表於 2016-1-30 06:01 PM
論壇有很多人不需要配備在在冰上走