返回列表 回復 發帖
我有公司車我回家
timmaxsing 發表於 2015-12-25 08:44 AM
公司車

評分次數

又一個發白日夢既黎咗啦.
pknoface 發表於 2015-12-25 09:25 AM
his name is pknoface.
公司買了10部電動車...其中一部了我駛...
我剛剛飲完...所以叫我無飲酒的FD駛,送我回家...
timmaxsing 發表於 2015-12-25 10:02 AM
battery powered car is for kid
應該係Pedestrian_A!
pknoface 發表於 2015-12-25 09:43 AM
you forgot your name
電動車系甘啦,要環保啊嘛
lhy92725 發表於 2015-12-25 10:36 AM
環保? 電來自發電廠!
我前天到機場站途中直路踏油門由20KM踏油到110KM入機場巡站,在一瞬間加速飛馳,離心力近似「越礦飛車」。我後座的下屬立即抓緊扶手,當時我十分興奮,連聲都好清脆「好夠力,好靈活」,下車一刻仍笑至「見牙 ...
timmaxsing 發表於 2015-12-25 10:39 AM
real performance car is powered by combustion engine.  your battery powered car is just a toy.
但無廢氣啊嘛,起碼少佐一部分先啦
石油產品嘅生產又有廢氣,排放又有廢氣,就兩重架啦
lhy92725 發表於 2015-12-25 05:36 PM
廢氣少佐一部分?
大部分電力是由煤炭製做!電力=有廢氣
我飲酒未醉過⋯⋯何解要爬小心D⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯想起第一個暗樓好像你首先灌帖?你想認真處理or想C啦!
timmaxsing 發表於 2015-12-27 05:10 AM
支持認真處理
J神兄早晨. 勿灌水既係本掌門咩?我仲以為係天后添? 本掌門都係想向其他人示範下勿野叫做灌水遮, 等佢地唔好犯錯. 真係用心良苦啊. 要加多1億奬金就差唔多.我一直都主張J神兄唔使咁認真處理呢 ...
pknoface 發表於 2015-12-27 08:02 AM
厚面皮掌門
J神果然有雙雪亮既眼睛!
pknoface 發表於 2015-12-27 09:08 AM
擦鞋
1億冬至賞金轉金記錄
yxx016 秒前TVB 65385000 元積分轉出 hungyu1 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 di02082 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 allen71042 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 gracechanstuart3 分鐘前TV ...
timmaxsing 發表於 2015-12-27 10:48 AM
thank you
本掌門既絕學係攞黎強身健體既. 唔係去恰J神既. 再講, 本掌門係水區最遵守呢度規矩既人之一. 又點會似住少少威名黎橫行霸道呢? 妳話係咪?
pknoface 發表於 2015-12-27 08:50 PM
noface掌門心虛
mbb兄似乎醉翁之意不在酒咁喎?
pknoface 發表於 2015-12-27 08:50 PM
mnb看不過眼
只貓又起度扇風點火啦.
pknoface 發表於 2015-12-27 08:51 PM
她是satay貓
我咁關心J神都要認真處理? 你係想叫J神升我職仲係加我奬金呢?
pknoface 發表於 2015-12-27 08:53 PM
J神認真處理ban noface ken account!
一個誠實既人永遠遭人妒忌既.
pknoface 發表於 2015-12-27 08:55 PM
too bad, that's not you...
各位好...
守候公布3個暗樓的3億得主結果...
timmaxsing 發表於 2015-12-28 08:12 AM
good morning 5d 5d
3億暗樓得主...
lhy927252015-12-28 08:50 AMTVB 300000000 元積分轉出 Pedestrian_A2015-12-28 08:49 AMTVB 300000000 元積分轉出 free2penny2015-12-28 08:48 AMTVB 300000000 元積分轉出 ...
timmaxsing 發表於 2015-12-28 08:51 AM
thank you!
恭喜penny!
灌水既人冇份邊個先有份?
pknoface 發表於 2015-12-28 11:30 AM
灌水貓