返回列表 回復 發帖
KK ,你 地 呢 個 嗰 個,仲唔快 D 去 支持 J 神 派 五 千萬 贏錢派金登記活動! 兩日都唔夠 15 個人 登記!  J 神 就快 要 嬲啦!! 依嘎 登記到 12 個!! 快 快 ...
gracechanstuart 發表於 2014-12-30 12:29 PM
貓貓和月昨天到J 神那兒但沒有報名貓貓今天可以報名但月遲到報不到名
唔好鬧啦!! 不如祝福佢啦(跟住靜靜雞落 少少少少少少 咒!! Hehe ... hehe...hehe...)!!! ...
gracechanstuart 發表於 2014-12-30 03:59 PM
巫婆
Abc .... mno.... xyz! Nice to meet you.... !!
gracechanstuart 發表於 2014-12-30 04:14 PM
xyz是粗口
你肯定??
o0月 發表於 2014-12-30 04:22 PM
肯定你平時常常說
你又知
o0月 發表於 2014-12-30 05:14 PM
你的男朋友告訴我
恭喜 路人A 踩中 30793 暗楼Pedestrian_A2 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-12-31 12:00 PM
Thank you!
恭喜 路人A 踩中 30825 暗楼Pedestrian_A1 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-12-31 12:02 PM
Thank you again!
24-12-2014 一個金樓,12朋友平分500萬CC5173 秒前TVB 416000 元
積分轉出o0月10 秒前TVB 416000 元
積分轉出tamama33 秒前TVB 416000 元
積分轉出巧開來42 秒前TVB 416000 元
積分轉出BeiDouChef53 秒前TVB 416000  ...
tvbkk123 發表於 2014-12-31 01:15 PM
Thank you!
28-12-2014一個金樓,11位朋友平分500萬gracechanstuart2 秒前TVB 454000 元
積分轉出perfectman9 秒前TVB 454000 元
積分轉出巧開來3 分鐘前TVB 454000 元
積分轉出lckiong3 分鐘前TVB 454000 元
積分轉出金石良4  ...
tvbkk123 發表於 2014-12-31 01:25 PM
Thank you again!
擺酒煩到嘔,諗起都怕怕!
perfectman 發表於 2014-12-31 05:21 PM
新郎新娘決定, 兩邊家長收聲!
擺酒通常是屋企人話要嘅遮
不過既然屋企人主張了,你可以話唔好咩
lhy92725 發表於 2014-12-31 05:29 PM
可以因為新郎付錢
可以點私奔
CC517 發表於 2014-12-31 05:38 PM
擺酒只選希望看到D人
KK, Happy New Year!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咁咪兩個搞掂,唔使擺
CC517 發表於 2014-12-31 05:48 PM
公司同事, 朋友, 希望看的親戚
當新郎都要靠下屋企人資助部分果陣就唔到佢話事架啦
lhy92725 發表於 2014-12-31 05:52 PM
負擔不起就不結婚
结婚唔係兩個人嘅事,係兩家人嘅事,以後兩家人會唔會面阻阻或俾說話對方聽就睇你地d新人點做啦
tvbkk123 發表於 2014-12-31 05:57 PM
3家人你忘了你的新家庭
KK吾見嘅
lhy92725 發表於 2015-1-1 03:58 PM
昨晚喝醉了