返回列表 回復 發帖
BB见唔到猫哦
lhy92725 發表於 2017-6-28 02:14 PM
你們的關係
唔怕只猫抓佢
lhy92725 發表於 2017-6-28 02:34 PM
貓愛bb
good afternoon kk
香港啲所謂議員真係垃圾到不成,有個i. T.界別嘅議員教人話如果中毒就關機喎,天才到呢!
關機關到幾時呀? 唔開機就當無事呀?
perfectman 發表於 2017-6-28 06:11 PM
立法會=垃圾會香港啲所謂議員真係垃圾到不成,停售骨灰位九個月
甘果D议员唔系香港人自己投票投出来的吗
lhy92725 發表於 2017-6-29 02:58 PM
hk people don't even know what democracy is so how do they know how to vote...
派钱。应该派几多?
tvbkk123 發表於 2017-6-29 03:16 PM
多多益善
good morning kk
隨機派彩金,恭喜大家。DulanFai11 秒前TVB 100000000 元
積分轉出lhy9272530 秒前TVB 100000000 元
積分轉出yxx011 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出gracechanstuart ...
乜都傾會館 發表於 2017-6-30 11:23 PM
thank you
為什麼penny沒有獎?
KK有蒲头吗?我以为他消失了
lhy92725 發表於 2017-7-1 04:40 PM
KK 5d蒲头!你舊情人貓貓找你!
你寫大字報影響唔到佢嘅
lhy92725 發表於 2017-7-2 09:21 AM
其實我通水叫kk不要回來
突发性派彩,俾当日有出现嘅坛友。就算路过都有。
tvbkk123 發表於 2017-7-2 11:16 PM
penny那天去上班
阿婆滴左眼藥水炸
底衫五粒鈕 發表於 2017-7-2 09:35 PM
我以為你用這個
good morning kk
即系你讲大话啦
lhy92725 發表於 2017-7-4 10:24 AM
互聯網有人說真話?
除非係好私隱嘅嘢啦,否則講真話都無咩問題

我就唔係好鍾意講大話嘅,要記住講過啲咩大話都好辛苦啫

不過有時無奈都要同女友講吓嘅

都係善意啫! ...
perfectman 發表於 2017-7-4 11:05 AM
我不會大話
如果你另一半剪咗個好肉酸吓嘅頭,仲走嚟問你剪成點,你會講真話?
後果係比死更難受㗎喎!
perfectman 發表於 2017-7-4 08:02 PM
我曾經說過我不喜歡染太啡髮, 我另一半沒有再染