返回列表 回復 發帖
濕紙巾未見過甘嘅包裝哦
下面張圖嘅又系未見過呢個牌子哦
lhy92725 發表於 2017-3-12 05:15 PM
你不是消費者
國內超市D岡本唔系甘樣嘅包裝
lhy92725 發表於 2017-3-12 10:16 PM
貓眼需要檢查
我唔系客家人,不過我都中意豆腐,我試過就落少少肉碎系面清蒸
lhy92725 發表於 2017-3-12 10:41 PM
江門貓中意食人豆腐
想唔留意都唔得,一般就在收銀果度,排隊比錢就見到了
lhy92725 發表於 2017-3-12 11:42 PM
希望你能很快成為消費者
https://s1.yimg.com/bt/api/res/1.2/JoKp_lP2HOGwK0GKGNG5VQ--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztjaD0zMzA7Y3I9MTtjdz02MDA7ZHg9MDtkeT0wO2ZpPXVsY3JvcDtoPTMzMDtpbD1wbGFuZTtxPTc1O3c9NjAw/http://media.zenfs.com/zh_Hant_ ...
perfectman 發表於 2017-3-13 02:56 PM
警方登記他資料後,讓他離開警察不起訴他阻街
good afternoon kk
對呢D人甘寬容,對示威嘅就出動到胡椒噴霧
lhy92725 發表於 2017-3-14 10:36 PM
強國對示威嘅就出動到坦克
呢个系最低消费
lhy92725 發表於 2017-3-15 03:59 PM
5d離開那個國家
其實當時咁多國際記者在場,點解無記者話坦克有輾過啲學生?點解無片?點解無圖?
perfectman 發表於 2017-3-15 09:45 PM
出動坦克和軍隊學生已經跑了混亂人踩人已經死很多  
如果有,香港又點會搵唔到呀?大陸翻牆都搵到啦
perfectman 發表於 2017-3-15 09:54 PM
you just need to google
有些少好似車禍嘅圖片匿名流出話係坦克車輾過囉

天安門廣場係咁樣,你信唔信?
坦克車轆過喎,造假都認真少少丫

仲要係個日文網站流出 ...
perfectman 發表於 2017-3-16 11:35 AM
i suggest just go to mong kok playing pokemon go
good morning kk
午餐時間,唔知食咩好
lhy92725 發表於 2017-3-18 01:29 PM
廣州特色小吃