返回列表 回復 發帖
佢只係想睇AV片冇問題就滿足咗
lckiong 發表於 2017-2-19 07:10 PM
youtube has av?
有$就享受,冇$$$? 難受咯

你有$$$ 都未必有得你咁享受,片源?普遍?分享?

o係馬來,好多地方網絡都唔發達,就好似我鄉下咁,個網絡最多都係去到1~2Mbs咋,享鬼享馬咩? ...
lckiong 發表於 2017-2-19 07:16 PM
the first thing needs to be done is your tribe move into land!  It costs a lot of money to put the fiber optic network under water!

time for your whole tribe giving up the traditional living style!
現在D AV片都高清架啦
lhy92725 發表於 2017-2-19 09:08 PM
貓很清楚av
你為乜又返佐鄉下呀,系大省咪好咯
lhy92725 發表於 2017-2-19 09:09 PM
小強在部落是王帝在城市是亞四
不過老實講,甘嘅紫色我都接受唔到
lhy92725 發表於 2017-2-20 09:43 PM
N年前楊千嬅
猪红粥,几好甘嘅哦
lhy92725 發表於 2017-2-21 11:25 AM
bad taste
good morning kk
死猫唔系放嘅,系啃嘅
lhy92725 發表於 2017-2-23 11:45 AM
猫有很多經驗
法庭:母子戀鏹淋舊愛 婦囚6年8月
已婚兼是兩女之母的中年便利店女經理,在五年前與年輕逾廿載的男下屬發展「母子戀」,惟四年戀情終以男方斬斷情絲,分手收場。惟女經理聲稱事後發現有孕,但男方卻置若罔聞下,她在 ...
perfectman 發表於 2017-2-23 11:20 AM
不同情他們兩個
甘飲食打高50%系好合理的
lhy92725 發表於 2017-2-23 09:29 PM
50%等關門
至少200%
good morning kk
今日其中一个老板居然问题,系米都想辞职,我唔知点答佢好
lhy92725 發表於 2017-2-24 01:20 PM
你的合約到期, 應該要求續約加工資!
猫姐午安,就瞓啦,呢两日又凍番,明早又可能有雪雨
mnb1123 發表於 2017-2-24 02:12 PM
it started wet snowing when i drove home at 10pm.
我其实系想唔做的,一D都唔想续约,因为一定无得加薪嘅
lhy92725 發表於 2017-2-24 04:51 PM
续约先! 被解僱有錢收!
我都唔知點打算好
lhy92725 發表於 2017-2-24 11:15 PM
去hk租房做生意