返回列表 回復 發帖
我有個同事用緊note3, 我覺得都係麻麻地啫.
pknoface 發表於 2014-8-30 09:00 PM
我是你的同事?
勿路人兄都係用扭衫架? 你覺得部機點呀? 特別係信號接收方面?
pknoface 發表於 2014-8-31 06:30 AM
AT&T 在 Washington, Oregon, California and Nevada 沒信號接收問題, 但我只用同一個網絡商所以不知道其他網絡商接收如何.
我唯一不喜歡是size太大.
我就剛剛同你相反
我用Note1>Note2
見有D悶,而家轉咗用Google Nexus5,
好唔慣,用Note嘅時候,D人whatappsD圖嚟,用Note睇真係超舒服,而家用細D嘅屏幕,要拉大,移位先睇到想睇嘅重點,有時直頭要過落平板先睇 ...
perfectman 發表於 2014-8-31 08:42 AM
我的意思是手機太大褲袋太小...
我唔係話部note2唔好。5.5吋屏睇電視劇一流。 但當你操作部機時要用兩只手。 如果係5吋屏, 或係5.3吋屏可能一只手搞掂晒。
pknoface 發表於 2014-8-31 08:53 AM
同意! 特別是在講電話時看起來很怪
呢度D人都係有錢佬。。用AT&T, Verizon
我用D係平價野T-Mobile
Anonymous 發表於 2014-8-31 09:15 AM
我到美國roaming時只有 AT&T可以使用
我六呎一,可以單手揸籃球,Note剛剛好!我朋友仲厲害呀,Note8.0當電話用,仲要唔用藍牙,勁!
perfectman 發表於 2014-8-31 03:56 PM
褲袋不能容納太大的手機... 手拎也不方便...
武當掌門午安
問題
為什麼沒有人選4. 公仔箱吹水區?
其實大傻幫陳幫主一路是這樣找幫手
歡迎靚貓返番黎. 我點会起你屋企搞事, 你知我為人一向正義! 唔会做啲咁既野. 路人幫就想乘你去咗香港約会時搶你地頭! 好在有武當起度压住佢. 佢先至唔敢亂黎. 係快啲返去主持大局啦. ...
pknoface 發表於 2014-9-1 11:23 PM
請記住你武當只是在兄弟幫下一個小小的分支
125妹妹好早

手語梗係面對面先比到,咁咪好秘密咯
lckiong 發表於 2014-9-2 09:45 AM
做得切手語但無法及時
造反
路人A原来密谋造反,吾怪得掌门都怕佐你啦
lhy92725 發表於 2014-9-2 03:32 PM
絕無此事!

武當在現任掌門管理下前途一片黑暗...
武當掌門傍晚好
掌門人早晨!TVB開一部新劇講武當派,而且會到武當山拍,武當派未來可以話一片光明啊!
Andy.y 發表於 2014-9-3 09:58 AM
本故事純屬虛構如有雷同純屬巧合
KEN兄的 武當是美國派的 英文叫 Wu Tang Clan
可以上網search下
BeiDouChef 發表於 2014-9-3 04:27 PM
武當已進化到這樣...
少林也...

美國太恐怖!!!
大家覺得我在吹水,翡翠台已經播出新劇武當新聞,主角係錢小豪(曾經主演殭屍先生)、洪天明(洪金宝個兒子)。
Andy.y 發表於 2014-9-3 08:59 PM
Andy 不要生氣!

大廚已經發現Ken的武當已經發展到另一個境界!  

你去search o下 la!