返回列表 回復 發帖
你同現實脫晒節喇,
香港人/台灣人先會買A貨充大頭鬼,大陸人依家大把有錢人,使鬼用A貨咩!
perfectman 發表於 2017-1-22 05:37 AM
無辦法啦! 我不是在香港住一定脫晒節喇!  只能看到新聞說強國賣很多假貨!
我怎會知道想成為香港人的貓和你這個會成為台灣鄉下亞伯先會買A貨充大頭鬼...
我系一定好鬼穷嘅大陆人
lhy92725 發表於 2017-1-22 05:18 PM
共產黨把你祖先的錢拿走了
強國的確係賣好多假貨,但係賣去邊呢?
香港嗰啲A貨樓上舖,十個客有九個客係洋鬼!
perfectman 發表於 2017-1-22 09:11 PM
無辦法啦! 我不是在香港住一定不知道賣去邊喇!  只能看到新聞說強國淘寶賣很多假貨!
我怎會知道你這個會成為台灣鄉下亞伯會在香港嗰啲A貨樓上舖對洋鬼賣特殊商品
甘通常我會率先陣亡
lhy92725 發表於 2017-1-22 10:19 PM
去澳門找何生5d
kk
唔係我賣,係我知道啫!

淘寶對好多人嚟講(包括我),只係一間極之方便嘅百貨公司,好多時你跟本就唔知你想買嗰樣嘢叫咩,打個相關字,你就會搵到,如果要去周圍搵啲連你自己都唔知道係咩嘅嘢,你點搵?

美國佬 ...
perfectman 發表於 2017-1-23 01:05 PM
i can't believe you do research on fake products on both taobao and amazon.  good luck with your new business venture!
蘋果:亞馬遜銷售的蘋果產品很多是假貨
外國傳媒報道,蘋果公司(Apple Inc.)指,公司從網上購物平台亞馬遜(Amazon)買了聲稱是蘋果正牌的產品,結果接近九成的產品都是假貨。

蘋果在指控一間新澤西州公司Mobile St ...
perfectman 發表於 2017-1-23 07:38 PM
you waste time finding the article too.
甘我都系继续开返英超,趁过年大家抖下
lhy92725 發表於 2017-1-23 10:43 PM
开香港超級聯賽
kk
邊使時間搵,閒時去其他討論區睇吓就有啦
perfectman 發表於 2017-1-24 08:58 AM
you admit you waste time finding it.
母子戀爆煲 已婚婦鏹淋舊愛候懲
已婚兼已是兩女之母的中年便利店女經理,在五年前與年輕廿四載的男下屬,發展長達四年的「母子戀」,二人每周性交一次。惟男方提出分手並另結新歡,女經理不甘遭拋棄,前年在西環街頭 ...
perfectman 發表於 2017-1-24 09:41 AM
二人每周性交一次男方省叫雞錢
「三菜一湯」,好幸福哦
mnb1123 發表於 2017-1-24 09:51 AM
then you should get married asap!
呢三菜一湯有咩甘出奇
我以前有位男同事
都曾經真正經歷過
難得老婆打電話比佢話:今晚煮佐好多餸
然後他翻去坐低,就發現真是番茄蛋湯,真系齋湯,因為番茄同蛋都撈出來另碟裝,炒過下
仲有一碟系昨晚吃剩的斬料鋪 ...
lhy92725 發表於 2017-1-24 10:21 AM
我今晚4菜0湯
想買樽純咖啡粉比朋友,有咩介紹
lhy92725 發表於 2017-1-24 11:27 PM
你的朋友喜歡什麼咖啡?
kk