返回列表 回復 發帖

算抵食,實物同個餐牌張相差唔多
perfectman 發表於 2017-1-19 04:45 PM
抵食但不夾
正啊,我就系25號落香港
lhy92725 發表於 2017-1-19 10:14 PM
5d申請單程證
變通系個解決方法遮,爾唔系將人地個問題改變架
lhy92725 發表於 2017-1-19 10:16 PM
問題沒有改變. 是你沒有仔細想想做決定.
kk
其實講你都未必知喺邊,我第一次聽嘅時候都唔知喺邊,彰化田尾
perfectman 發表於 2017-1-20 12:11 PM
去台中市不太遠一小時車程
Nokia 6 中國京東獨售!開售不足 24 小時 27 萬人搶購!
Nokia 最新推出的智能手機 Nokia 6 今日在中國京東商城開放預購,預約方式分別有 0 元和 66 元預約,66 元預約的用戶可以額外獲得愛奇藝影視會員 6 個月,開 ...
perfectman 發表於 2017-1-20 12:13 PM
貓貓買
唔塞車應該可以,但係我每次來回都會遇到塞車囉
perfectman 發表於 2017-1-20 07:37 PM
both hwy 1 and hwy 74 will go through the bottlenecks to hwy 3 when leaving taichung.  traffic is not bad after the bottlenecks.  not sure about the country side where your future home is.
good thing about taichung is you park on the street and there is a possible chance you don't have to pay.  even if you have to pay it costs only ntd$20
我今日睇中一部努比亞,好似都唔錯
lhy92725 發表於 2017-1-20 09:51 PM
價格便宜貓可以買
落去行下街,睇下有無睇得下又唔貴嘅手錶
lhy92725 發表於 2017-1-20 09:57 PM
歡迎使用銀聯卡!
香港當季款"勞"唔係話有錢就買到㗎
我試過幫人買,waiting list排4個月,打電話嚟叫你去買,hold一日,唔去買就賣畀第二個!
perfectman 發表於 2017-1-21 11:37 AM
西關貓大小姐有朵
啲鄉郊地方,你點泊都無人理,亦無人會偷車,因為本地啲車架架都甩皮甩骨,係民宿用嚟接送客人啲車先會靚啲

民宿就一定會有專屬車位
perfectman 發表於 2017-1-21 05:03 PM
你要做鄉下人
我見到,價格系接受到,不過5.5寸,我唔系幾想,手真系好細只
lhy92725 發表於 2017-1-21 09:40 PM
放下使用
我基本上系從來唔買純女裝表嘅
我帶緊嘅都系大塊表面,傳統上你覺得系男裝表的鋼帶表
lhy92725 發表於 2017-1-21 09:43 PM
不要做男人
A貨我可以考慮,呢款藍色我都好中意
lhy92725 發表於 2017-1-21 09:44 PM
A貨!!??
大陸人
kk