返回列表 回復 發帖
醒?
咁弱智都噏得出喎

3名香港女子台北偷海鮮到廁所進食 聲稱喝醉
3名香港女子在台北「上引水產」魚市場偷取海鮮到女廁進食事件,3人聲稱喝醉酒,忘記要付錢,最後在檢察官面前賠償店舖損失後,獲得檢方解除出境 ...
perfectman 發表於 2016-12-30 05:28 PM
貓昨天已經承認弱智 http://www.tvboxnow.com/thread-3598257-376-1.html
我无IQ嘅
lhy92725 發表於 2016-12-30 11:36 AM
社會錯完就教育嘅錯,然後就系父母嘅錯架啦
個社會甘麻煩,的確唔應該製造下一代出來架
lhy92725 發表於 2016-12-30 10:34 PM
強國人...
咩都係政府嘅錯,社會嘅錯,佢哋永遠都無錯嘅!
我有時同啲廢青講,佢哋成日話樓價貴,我問佢,如果跌50%,你有無錢買?佢地就支支吾吾,即係無啦,所以一切都係廢話嚟! ...
perfectman 發表於 2016-12-30 10:09 PM
80 90年代太多港人在中國找老婆沒有文化大陸人帶壞習慣去香港影響現在一代
香港買樓不難幾乎所有的朋友工作幾年都可以有首期
社會錯完就教育嘅錯,然後就系父母嘅錯架啦
個社會甘麻煩,的確唔應該製造下一代出來架
lhy92725 發表於 2016-12-30 10:34 PM
好彩貓短命...  大多活不到二十年
kk
甘又唔系哦,现在开放要求大家生二胎啦,开始知道人口老化嘅严重性了
lhy92725 發表於 2016-12-31 09:48 AM
所以老人生病不應浪費錢醫減少政府開支
人地咪就系怪大陆人带佐D坏嘅风气落香港咯
lhy92725 發表於 2016-12-31 03:28 PM
is that what you observed from my post?
又唔好咩都賴大陸人,香港人都唔高質得去邊㗎咋,呢三件港女咪人板囉!
perfectman 發表於 2016-12-31 12:47 PM
香港已經是中國近20年
蝦佬
tvbkk123 發表於 2016-12-31 04:36 PM
魚佬, 蟹佬

where have you been?  busy hatching baby pokemon?
kk新年快樂!
long time dint ply .cos the fake gps app dint work
tvbkk123 發表於 2016-12-31 09:13 PM
why are you cheating?you said you walk before!
各位新年快樂!

perfectman 發表於 2017-1-1 11:28 AM
假胸
出完雞就出胸,你地都得架啦
lhy92725 發表於 2017-1-1 01:18 PM
出雞胸
2017年首位元旦男嬰在今晨0時0分0秒在浸會醫院順產出世,重3.15公斤!男嬰乃80後夫婦神先生及神太太的第一胎,神太直言拒做怪獸家長,不會強迫小朋友追求學業,只希望培養出小朋友做有品格的人,「有禮貌,有獨立思 ...
perfectman 發表於 2017-1-1 02:14 PM
第一次聽

神姓源自姜姓,是一个比较少见的姓氏,在宋版《百家姓》中没有出现。[1]古典文集《丹徒县志》中有载:“神农氏裔榆罔失帝位,子孙遂以神为氏。”[2]根据《帝王世纪》记载,榆罔是中国氏族联盟时代神农氏政权的最后一任君主,后被轩辕部落的黄帝打败。
唔好食甘多
lhy92725 發表於 2017-1-1 08:59 PM
我的狗喜歡雞肉