返回列表 回復 發帖
人生在世咁多嘢可以做,何必浪費係d遊戲度咧。
tvbkk123 發表於 2016-8-7 06:22 PM
kk咁快放屁

秘技 : 一開始就可以捉到pikachu
Pokémon GO 終於推出 , 好多人都希望一開始就可以捉到 Pokémon 的靈魂人物(?) 比卡超 . 但有玩過的人都知道一開始官方的教學中並沒有提供比卡超給大家 , 只有奇異種子、車厘龜 ...
perfectman 發表於 2016-8-8 09:27 AM
我玩已經pokemon go 3週
玩呢啲Game之前唔preview吓?
perfectman 發表於 2016-8-8 02:55 PM
it's called trailer not preview
之前已經說過 doing research before playing the game is not fun!
你地开始交流捉精灵经验啦
lhy92725 發表於 2016-8-8 04:56 PM
开始很久
有啊,女排我中意
lhy92725 發表於 2016-8-8 09:34 PM
妖!
kk
女訓練員誤闖球場捉稀寵 遭球員撞倒地爆罵戰

手機遊戲Pokémon Go上月25日登陸香港後,掀起訓練員出街捉寵的熱潮。向來是「神寵」出沒地的摩士公園,每晚都吸引過百訓練員去捕捉激罕的「啟暴龍」。

昨晚9時許,過 ...
perfectman 發表於 2016-8-9 08:38 AM
女訓練員若因遊戲造成不幸意外身亡,可87(普通話諧音白癡)折優惠辦理後事
咁噶树陆续有来
yxx01 發表於 2016-8-9 09:11 AM
not all hk gals are that dumb
自己搵亮點!

perfectman 發表於 2016-8-9 10:13 AM
吃剩東西無衣食
无着啱嘅衫
lhy92725 發表於 2016-8-9 01:02 PM
你中計
路人甲果然係老江湖,逃唔出你對淫眼!

perfectman 發表於 2016-8-9 07:30 PM
淫眼應該是這樣的
有乜特別
tvbkk123 發表於 2016-8-9 08:10 PM
most asian girl breasts aren't that big, need to use those things to cheat and make their breasts bigger.
凸點bra
perfectman 發表於 2016-8-9 08:39 PM
凸點push up bra
着咗等于冇着,唔着更好
tvbkk123 發表於 2016-8-9 09:12 PM
strongly agree
羊叔叔來遲了,好似已經揭曉了
lhy92725 發表於 2016-8-9 09:52 PM
笨羊