返回列表 回復 發帖
做莊的騙人是必然的啦
lhy92725 發表於 2014-10-29 04:08 PM
掌門說
"舉例:
道具10既價錢係$5,500,000. 而其隠藏的奬金可能只有$1. 而道具3既價錢係$1,000,000. 而其隠藏的奬金可能會係$30,000,000. "
巧開來說
"選這個不是比較便宜,是想看看有沒估錯,KEN兄會否扶持這個多一點!"
結果
結果就發現我們都被騙了,其實獎金是一樣的
lhy92725 發表於 2014-10-29 04:25 PM
掌門大鑊
路生仲唔去買你既第二春?
pknoface 發表於 2014-10-29 08:59 PM
你的意思是第二個數字? 你沒有看到?
加碼買3號

pknoface         8 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出

支持巧開來理論, 看看掌門有沒有騙人
Pedestrian_A 發表於 2014-10-29 03:32 PM
路生未揀好第二春
lhy92725 發表於 2014-10-29 09:13 PM
不夠有錢找第二春
未過門既第一春及到實。
pknoface 發表於 2014-10-29 09:51 PM
福氣
甘明顯嘅就吾使講得甘明嘅
lhy92725 發表於 2014-10-29 10:40 PM
你吃醋?
我煮餸吾落醋哦
lhy92725 發表於 2014-10-30 08:23 AM
白雲鳳爪
貓貓今早喺度同路人打情駡悄呀?
pknoface 發表於 2014-10-30 09:19 AM
耍花槍
要煮飯比老公食. 跟住执碗, 洗碗, 掃地.
pknoface 發表於 2014-10-30 10:20 AM
其實那些都是你的工作
好少食鳳爪,曾經睇過段片D人點整我就唔敢食了
lhy92725 發表於 2014-10-30 03:22 PM
我幫你去骨
開來兄, James兄, 貓貓, 8仔, 大廚兄, 陳兄, 小强兄晚上好.
grace妹, 路人甲兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-30 07:58 PM
GMT+8 7:58pm=7:58amEST=4:58amPST!!!
早晨!!??  我與周小姐在海灘散步!!!不要打擾我們!!!
pknoface         4 秒前         TVB 7500000 元                 積分轉出
我購買 2號  9號。
SweetLemon 發表於 2014-10-30 09:51 PM
9號
萬聖節 - 鋤弱扶強活動

正式結束!

多謝各位朋友既支持和參與!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

恭喜購買9號既朋友!

...
pknoface 發表於 2014-10-31 05:19 AM
9號
以下係派奬記錄:

時間支出收入操作巧開來12 秒前TVB 8500000 元
積分轉出tvbkk12344 秒前TVB 8500000 元
積分轉出SweetLemon1 分鐘前TVB 8500000 元
積分轉出ccw-james1 分鐘前TVB 8500000 元
積分轉出luke1681  ...
pknoface 發表於 2014-10-31 08:10 AM
Thank you
萬聖節 - 鋤弱扶強活動結果與奬金:

以下係購買結果和對應奬金:

玩家購買道具號碼售價奬金 min-tim55,000,00020,000,000 min-tim31,000,0005,000,000 mycheung.864,000,0001,000,000 mycheung.831,000,0005,000,00 ...
pknoface 發表於 2014-10-31 08:48 AM
買$5,500,000收返$5,500,000