返回列表 回復 發帖
哇,點解d相咁恐怖架
個叉燒係真嘅,個邊出名黑叉燒,唔知嘅話真係會以為燒焦咗
不過個鴨嘅顏色就差好遠啦,我吃個陣好靚架,紅紅咁,真係未見過燒鴨可以燒得咁靚架 ...
tvbkk123 發表於 2016-5-17 10:46 PM
that's why i said i won't go there and eat...

secret formula is put those meat in the bbq stove and don't need to look at them.
所以我從來都唔孤寒派彩俾黎我依度吹水嘅朋友
tvbkk123 發表於 2016-5-18 12:00 AM
thank you kk

N年無上過大陸惠州,變到成個香港咁樣,大型百貨公司,茶餐廳,價錢仲拍得住香港添,呢個早餐,包杯嘢飲,30人仔
perfectman 發表於 2016-5-18 10:29 AM
惠州從沒去過
我早就收到啦!
free2penny 發表於 2016-5-18 07:46 PM
penny is smart
有沒有人知道答案
free2penny 發表於 2016-5-18 08:06 PM
路人甲你好!
free2penny 發表於 2016-5-18 08:11 PM
penny你好!
落香港買米唔實際嘅,點拿啊大佬,想死咩
lhy92725 發表於 2016-5-18 09:57 PM
問你媽媽
如果黎到新加坡,可以去吃下嘅。
tvbkk123 發表於 2016-5-18 11:02 PM
你帶路
KK搵到只馬未啊
lhy92725 發表於 2016-5-18 11:30 PM
搵到
路人甲 答對!
free2penny 發表於 2016-5-19 09:10 AM
獎品
獎品
free2penny 發表於 2016-5-19 09:31 AM
thank you
被嘲肥胖推跌同學 中一女認襲擊罪 官稱不見有悔意:話你肥有咩唔啱?                                                                                                        [隱藏]                                                                                                                                                                                                                                13歲中一女生今年2月因不滿同學取笑她肥和以粗言辱罵,在課室內推跌同學後騎在對方身上,並用 ...
perfectman 發表於 2016-5-19 11:58 AM
有襲擊證據+認襲擊罪=肥妹等死
有打人罪有應得係無錯,但係個官連"話"人肥同"恥笑"人肥都唔識分,過份咗啲囉

如果係事實嘅就可以用嚟恥笑人嘅,仲成世界嘅?
指住啲港女話佢豬扒,指住個官話佢狗官得唔得?
如果個官夠膽隻身行入皇后區,指住啲 ...
perfectman 發表於 2016-5-19 04:50 PM
香港傳媒報導不完整的故事
想請教大家...

有什麼apps可以手機監控軟件
free2penny 發表於 2016-5-19 05:41 PM
您想做什麼?
做乜要監控人地部手機呢
lhy92725 發表於 2016-5-19 10:07 PM
penny 港女洗腦