返回列表 回復 發帖
光陰似箭, 岁月無情.
轉眼武當又要踏入9000帖既日子了.
為咗感謝各路英雄豪傑既擁護支持,
從第8950帖起至9049帖止,
凡於此其間到武當作客既朋友都會得本派小禮物一份.

多謝大家!

...
pknoface 發表於 2014-10-25 09:43 AM
我想要大禮物
我們的天空系咩東東
lhy92725 發表於 2014-10-25 12:31 PM
無聊的電視劇
pknoface         13 分鐘前         TVB 32500000元 積分轉出

我買全餐
perfectman 發表於 2014-10-25 01:36 PM
大獎號碼請PM我
買得大可能開得少哦
lhy92725 發表於 2014-10-25 03:35 PM
知道哪個號碼有最多錢然後大家只買相同的號碼
武當掌門外出要小心!
紐約有醫生確診確診確診伊波拉!
要全部買曬先開獎架嘛
lhy92725 發表於 2014-10-25 04:15 PM
Perfectman已買全餐
路生傻佐
lhy92725 發表於 2014-10-25 05:56 PM
你在說什麼?
各位朋友早午晚好。 依家忙住同啲細路梳洗出去食早餐先。 回頭再回復各位。
pknoface 發表於 2014-10-25 08:18 PM
需要幫助梳洗? 你需要訓練他們自己做!
咁路生諗啱邊個號碼係至高奬金既未呀?
pknoface 發表於 2014-10-25 09:00 PM
大奬號碼係1-10其中一個
pknoface 發表於 2014-10-25 09:01 PM
節省金錢和運氣購買Mega Millions 好D!
星期一下班後去美國...
食緊都掛住上網,在細路面前壞榜樣
lhy92725 發表於 2014-10-25 10:02 PM
教壞細路
多謝以下既朋友作客武當, 為表謝意, 特派小小禮物一份:

時間支出收入操作timmaxsing9 秒前TVB 10000000 元
積分轉出Andy.y30 秒前TVB 10000000 元
積分轉出nikon-d700049 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-j ...
pknoface 發表於 2014-10-26 11:26 AM
Thank you! 見你比錢我, 我會用這筆錢支持非法集資遊戲!
而家D人,出街如果唔記得帶銀包,可以唔理。但係如果唔記得帶電話,一定會返轉頭!
如果有外星人想消滅人類,喺電話上面做手腳就得㗎喇!
其實我有懷疑過生果係外星人侵略地球嘅開端,先需將人類嘅智商推低!
唔係 ...
perfectman 發表於 2014-10-26 08:56 AM
你看太多Keroro軍曹
電話侵略藍星
我要購買9號
pknoface         3 秒前         TVB 4500000 元                 積分轉出
路生做咩要跟住我買9仔
lhy92725 發表於 2014-10-26 04:57 PM
貓貓和我心靈相通
佢地都係人老心不老既小朋友.
pknoface 發表於 2014-10-26 11:10 PM
我仍然看South Park, The Simpsons...