返回列表 回復 發帖
可能會發達
free2penny 發表於 2016-5-4 04:40 PM
你買了六合彩嗎?
唔通係...奴隸獸
free2penny 發表於 2016-5-4 04:41 PM
奴隸獸
最多有幾多戶口呀
free2penny 發表於 2016-5-4 04:42 PM
你有多少email account?
冇錯...路人甲
free2penny 發表於 2016-5-4 04:43 PM
冇錯penny
你个头像我一直都无睇到过
lhy92725 發表於 2016-5-4 05:17 PM
tsum tsum minnie mouse
港台日女生恐龍指數 港女最強勢   
日本facebook用戶Yosimichi Iwhata曾經旅居台灣,對於跟不同地方女生頗有體會,創作漫畫分享個人觀點,以恐龍比喻不同地方「跟女生一起去散步」的情況,附有中文和日文注解。

他 ...
perfectman 發表於 2016-5-5 11:16 AM
香港現在喜歡韓國女生
都溝通唔到,鍾意都無用

我啲朋友就成日問我女友有無台灣妹介紹畀佢地識

其實對於台灣妹嚟講,港仔真係算高班㗎
嗰邊啲大學生,平均得22K人工,5500港幣都無
香港平均一個文員仔都10000港幣啦, ...
perfectman 發表於 2016-5-5 06:11 PM
香港人溝台灣妹已經有幾十年歷史
我都仲系得3K人仔一個月,已經做到只狗甘了
lhy92725 發表於 2016-5-5 09:48 PM
3K人仔一個月可以去旅行租兩晚香港酒店
下星期我買唔到咯,現在老細不是香港人
仲有就系前幾日在香港已經用曬所有港紙了
lhy92725 發表於 2016-5-5 10:12 PM
兌換港幣
去过日本旅游或了解日本嘅文化,你嘅幻想就會破滅
tvbkk123 發表於 2016-5-5 10:46 PM
沒有錢看牙醫
物色近男士銀包,請問有乜好介紹。
tvbkk123 發表於 2016-5-5 11:16 PM
好介紹
good morning kk
家阵银包多数系用黎装信用卡嘅遮
lhy92725 發表於 2016-5-6 10:39 AM
家阵银包多数系用黎装不同公司的折扣+積分卡嘅遮
最近唔系興購北妹咩
lhy92725 發表於 2016-5-6 10:11 PM
興叫雞找北菇已經有幾十年歷史
我以前老細朋友是退役警察,他有間警察宿舍借比我地住,唔使錢
去佐三日,我只比佐一個早餐嘅錢,另一個午餐是同事比
其他幾餐全部是老細,老細朋友們請嘅飯餐
爾來回廣州車程都是老細嘅朋友公司嘅中港7人車
就因為 ...
lhy92725 發表於 2016-5-6 10:16 PM
退役警察+警察宿舍=
唔使錢=貓貓真的有新男友