返回列表 回復 發帖
所以之前完美俠叫我購新加坡女個陣,我都話佢未訓醒。
新加坡如果唔係本地人少嘅話,邊會有“港女”嘅字眼出現。
d波女,冇7千新幣人工,都睇你唔起啊!(7千係最低限度) ...
tvbkk123 發表於 2016-4-27 12:22 AM
kk新加坡女小心警察
有7千新幣就唔需要搵波女啦
yxx01 發表於 2016-4-27 08:39 AM
有7千新幣就搵波妹
兩人熱愛漸迷惘
free2penny 發表於 2016-4-27 11:08 AM
you and me
我已經好少食....
free2penny 發表於 2016-4-27 11:37 AM
三樣我今年還沒食
有錢人....
free2penny 發表於 2016-4-27 11:43 AM
變欣宜
知道...
free2penny 發表於 2016-4-27 11:44 AM
cute
購...點賣呀
free2penny 發表於 2016-4-27 11:44 AM
性交易
咦咦咦,我週末應該落香港哦,可以買返幾注哦
lhy92725 發表於 2016-4-27 10:04 PM
贏錢可以買多d東西
聽聞果日有私家車車我落去嘅,所以未確實到幾點哦
lhy92725 發表於 2016-4-27 11:18 PM
你的新男友對你不差
關警察乜嘢事?再加上我溝唔起。
tvbkk123 發表於 2016-4-27 11:37 PM
你說"購新加坡女"
性交易?新加坡合法嘅wor
tvbkk123 發表於 2016-4-27 11:50 PM
你真的有經驗"購新加坡女"
有工唔辛苦嘅咩介紹里做下
tvbkk123 發表於 2016-4-27 11:48 PM
小白臉
新加坡巴士站繁忙時段超過5分鐘冇巴士黎就有人投訴,地鐵繁忙時間超過3分鐘就會有人投訴
tvbkk123 發表於 2016-4-27 11:47 PM
hk巴士超過3分鐘開車就有人投訴上星期巴士司機超過3分鐘開車有人投訴失去了工作
唔係咁講架,新加坡地鐵歷史都幾悠久架,不過新加坡不斷更新。
今時今日新加坡地鐵人人都話方便,遊客都話好。但係新加坡依然增加緊地鐵站今年7~8月之間就會有新站
不愧為新加坡,從來冇怠慢公共交通 ...
tvbkk123 發表於 2016-4-27 11:43 PM
hkmtr is 10 years older than singapore mrt
我只食過波羅包一個
free2penny 發表於 2016-4-28 09:10 AM
波羅包我上年可能有
吃一個
有个做咗两年返咗来KL ,话赚到钱但系冇朋友冇生活
有个话冇朋友冇生活唔紧要最紧要要钱
yxx01 發表於 2016-4-28 09:13 AM
i don't get it.  if the singapore people don't want to make friends with malaysian workers then those malaysian workers can make friends with other malaysian workers.it seems like those malaysian workers don't want to go out and meet other people.