返回列表 回復 發帖
嚇到跳起
free2penny 發表於 2016-2-28 07:32 PM
沒有用的貓
睇佢個樣我都笑左呀
free2penny 發表於 2016-2-28 07:34 PM
繼續笑
貓貓沒用
free2penny 發表於 2016-2-29 11:55 AM
貓貓沒用+1
好好笑呀!
free2penny 發表於 2016-2-29 12:00 PM
繼續笑
返黎啦,聽日可以返新工咯
lhy92725 發表於 2016-2-29 12:17 PM
恭喜不需要失業貓
笑死我啦!
free2penny 發表於 2016-2-29 03:03 PM
笑死我啦!
3月人工  (出糧呀! )

satoshi2316 秒前TVB 20000000 元積分轉出yxx0150 秒前TVB 40000000 元積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出pknoface1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出perfectman2 分鐘 ...
free2penny 發表於 2016-3-1 08:58 AM
Thank you KK!  Thank you Penny!
不正常人類研究中心好過ATV, 糧期準!
你话我係女就话嗻你估男人搵工咁易啊。再加上男人做工就要长久。
做住先依句唔适合用係男人身上。
tvbkk123 發表於 2016-2-29 04:58 PM
我是金錢的奴隸...做住先做左很多年
係自己嘅國家當然冇問題啦,我依架做外勞啊!大哥大姐!
tvbkk123 發表於 2016-2-29 05:35 PM
需要他們的公司工作簽證
If that company willing to invest into you, that mean you are worth to be hired!
妖魔鬼怪香港也不少呢!

大年初一香港街頭發生暴亂,捉拿了數十暴徒,香港有權力通過法例的某政黨,竟然派律師去幫那些暴徒。

香港的議會很快就會像台灣那樣打架! ...
perfectman 發表於 2016-3-1 12:01 AM
幾天前已經發生佔領議會主席台
Penny 早安 是否調職去magic kingdom?
smcorange 發表於 2016-3-1 05:59 AM
no, she works at both places
是否叫--食夾棍
lckiong 發表於 2016-3-1 09:49 AM
小強食夾棍
仲唔使做都有糧攞添
lckiong 發表於 2016-3-1 09:48 AM
i post a lot here!
所以我先話依句說話唔適合用係男人身上。
tvbkk123 發表於 2016-3-1 11:32 AM
但你要明白錢可以改變你的生活
即使你不喜歡你仍然要工作! 除非你來自富裕家庭
這個我認同,漢奸,走狗可能別人也是為了生存或生活。別人選了不同的方式活在那時代。
過後時代改變了,就說當時人的做法不對。
如果當時日本沒有打敗仗,現今的亞洲,肯定都是日本人統治,那時還哪來的漢奸走狗?反 ...
tvbkk123 發表於 2016-3-1 11:40 AM
錯! 歐洲戰爭已經結束, 蘇聯很快已經來到遠東.
如果美國沒有放原子彈, 蘇聯會登陸日本快過美國.  世界歷史將改寫!