返回列表 回復 發帖
返工路上。
pknoface 發表於 2014-10-1 08:03 PM
地鐵無delay?
大概50分鐘至1粒鐘啦。
pknoface 發表於 2014-10-1 09:30 PM
You need to move out from Brooklyn.
路過俾錢活動開始。名額只限10個。 有意者就報名,即時生效~
LastWinner 發表於 2014-10-2 01:27 AM
報名
New York 地鐵?? 領教過啦!!!
拍馬追唔上香港啦!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-2 05:44 AM
That's why I don't understand why HK people complain about MTR slight delay...
路過派米活動結束。 翻有報名2字者,一路捅塞

時間        支出        收入        操作
SweetLemon        10 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
o0月        24 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
fls125        40 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
l ...
LastWinner 發表於 2014-10-2 10:31 AM
Thank you!
通常只會同自己比較
lhy92725 發表於 2014-10-2 04:54 PM
香港人會去旅行坐其他鐵路但現在很像井底之蛙...
紐約和倫敦地鐵延誤是家常便飯...
甘早返到公司都無勤工獎架
lhy92725 發表於 2014-10-2 09:31 PM
掌門送完孩子上學沒有地方可去所以早返公司
所以我除咗地鐵真係延誤得好誇張, 一般都唔會投訴架啦。 因為投訴都冇用。
我返過幾次香港坐過香港啲地鐵真係一流! 無論廣播, 安全, 入口, 出口, 車箱, 入面周圍環境都比紐約呢度啲好幾倍。 紐約客運局應 ...
pknoface 發表於 2014-10-3 06:47 AM
香港人身在褔中不知褔! MTR收費便宜D人加幾毛錢也抱怨
NY地鐵很舊所以故障是正常的
路人甲兄晚上好.
pknoface 發表於 2014-10-3 07:32 AM
掌門晚上好.
路生嘈到系人都識小師妹,果然有D貢獻
lhy92725 發表於 2014-10-3 10:24 AM
你想我還是
Ken 掌門 晚上好!!!

貓貓好!!!

路人甲嘈左咁耐,唔識都變識啦!!! http://www.qoobee.com/wp-conte ...
gracechanstuart 發表於 2014-10-3 09:16 AM
請我吃飯
依家紐約地鐵仲差唔多年年加價仲叫穷, 啲人年年照樣遊行示威抗議但一樣冇用, 價照加, 錢照比, 連床虱都出埋, 地鐵仲係要坐. ...
pknoface 發表於 2014-10-3 10:37 AM
工資,維修, 高層度假費永遠沒有足夠的錢
今期活動答案:

7  - 金殿
11 - 太和宫
2  - 古銅殿
8  - 朝天宫
22 - 百步梯
21 - 黃龍洞
13 - 小武當
10 - 榔梅祠
9  - 烏鴉岭
6  - 太常觀
5  - 雷神洞
1  - 太子洞
3  - 紫霄宫
15 - 玉虛岩
20 - 逍遙谷
18 - ...
pknoface 發表於 2014-10-3 01:00 PM
Thank you!   貓貓真的有答案
7仔本來是言公子的必選號碼,可惜他吾來
lhy92725 發表於 2014-10-3 02:38 PM
我本來想選擇7但重陽是9月9
7係金殿= =
o0月 發表於 2014-10-3 01:04 PM
恭喜你發過豬頭la!